Thesra ezgi_liya Ben medilife ali musavitoğluna götürüyorum kızımın doğum doktoru aynı zaman da kesinlikle çok ilgili ve naif istediğiniz zaman telefonla ulaşabiliyorsunuz.Giderseniz benim ismimi verebilirsiniz tavsiye üzerine geldik derseniz daha da ilgileniyorlar :)
Gulsen_bedri3435 ezgi_liya merhaba medilife hastanesinde miktat bey yoğun olduğu için randevu alamıyabilirsiniz sıradan gidip beklerseniz muayene olursunuz tavsiye ederim gidince sizde görüp onun için gelen hastalarla konusunca anlarsınız cok iyi bir coxuk doktoru ben memnunum
ezgi_liya yilmazbanu ilk o doktoru düşündüm prof. diye. Ama internette yorum bulamadım doktorla ilgili. Nasıl yaklaşımı falan. Telefon numarasını veriyor mu?
Handanssrp ezgi_liya evet, oldukça ilgilidir. Çok naif bir hanım, çok şefkatli yaklaşır bebeklerine. Aklınıza takılan her soruya da ayrıntılı şekilde cevap verir ☺️
ezgi_liya BurcuKucuk Handanssrp çok teşekkürler 🙏 telefon numarasını veriyor mu? Her daim ulaşabilme imkanımız oluyor mu
BurcuKucuk [silindi] 170 ₺ ama mükemmel bir doktor. Çocuklarla iletişimi süper, çok ilgili, çok kibar, 7/24 whatsapp üzerinden ulaşabiliyorum
BurcuKucuk ezgi_liya daha ilk muayenede verdi numarasını istediğim gün istediğim saatte rahatlıkla ulaşıyorum
Zeynepburak Thesra anladım canım bende medihaus ta Zehra hanıma götürüyorumda a değiştirmekte istiorum doktorumuzu çok sıcak gelmedi doktor banada
Thesra Zeynepburak Ali beye götürebilirsiniz çok Naif bir doktor telefon numarasını da veriyor istediğiniz zaman ulaşabiliorsunuz
Masal_annesi Zeynepburak bende Zehra hanıma götürüyorum cidden bende düşünmüştüm değiştirmeyi ama yan tarafında erkek doktor var o ondan daha beter Zehra en iyisi bu durumda biz onunla yola devam 😅😅