reyyancngz 5 gün önce sezeryan yaptım çok iyiydim ama eve geçtikten sonra 5 gündür idrar yaparken ağlayacak derecede acı çekiyorum normal mi ? Birde sütüm de geliyor ama , yetmiyor şuan az az mama veriyorum onu daha çok seviyor süt için ne yapmam gerek
cimcime1018 reyyancngz İdrar yaparken yanma sondadan da olabilir. Benimki ondandi ah çok aciyodu cisimi yaparken aglicaktim nerdeyse. Sütünün artmasini da istiyorsan sık sık emziriceksin. Az olduğunu dusunmuceksin. Senin sütün yeter ona. Midesi ne kadar ki ? Mamayla büyütüyosun asıl şuan midesini. Mamaya alisirsa da hep onu ister. Mamayı ne için kullanıyorsun ? Sürekli emzir 😚
anorganikanneeee reyyancngz bol bol su tüketin. İmkan varsa bir idrar tahlili yaptırın. Enfeksiyon olabilir
Deletedmom_110 reyyancngz cnm ya zaten antibiyotik kullanıyorsundur genitalını temiz tut yaranı da güzel pansuman yap dur helva ye yeşillik ye bunlar süt arttırıyor su iç saat başı 1 bardak sağlıkla büyüt kontrole gideceksin ya pazartesi herhalde bu durumu paylaş doktorunla
lamiakus reyyancngz enfeksiyon atıyor olabilirsin asırı bol su iç. Sütün zamanla artcak sezeryan yaptıgın için kuru dut kaynat suyunu iç içindekileri ye. Yeşil yapraklı sebzeler tüket bol bol . Zamanla coğalcak sütün stres yapma ve en önemlisi uyku
Nejlazafer Çok geçmiş olsun..idrar yaparken yanma falan da varsa enfeksiyon olabilir..bence doktorunuza bı görünün..süt için de bol bol su için..emzirirken su içmeyi unutuyoruz genelde ..
reyyancngz Nejlazafer teşekkür ederim hala kanamam var sarıda oluyor bende enfeksiyon olabileceğini düşündüm
reyyancngz cimcime1018 ilk başta sütüm gelmedi vermek zorunda kaldık uyumuyordu yeni yeni geliyor 🥹 çok fazla hala idrar acısı yaşıyorum kendi başıma kalkıp oturamıyorum hala sıkıntı ediyorum
cimcime1018 reyyancngz Sabret kuzum gecicek. Ben tam 10 15 günde iyi olmuştum evi supurmeye bile başlamıştım. Sık sık yürü evde daha iyi olucaksin. Süt için tek tavsiye bol bol emzirrrr bebegini bak goruceksin nasıl articak 😚😚 Ben sonda çıkarken falan çok kasmisim kendimi benim ondan dolayı olmuştu o acı canım inşallah senin de enfeksiyon yoktur da böyledir geçer gider
TimurS reyyancngz onun midesi küçük sütun yeter inan buna bende cahillikler verdim 1 buçuk kilo alinca doktor gerek yok neden veriyorsunki demisti.İlk zamanlar süt az geliyor yetmiyor saniyoruz ama midesi daha zeytin kadar oluyor doyuyor hemen önemli olan sık sık emzirmek ve bol su içmek
reyyancngz lamiakus çok güzel bir doğum yaşadım ama sonrası kötü geçti 🥹 hepsini yapıyorum inşallah iyi olur
reyyancngz cimcime1018 inşallah öyle değildir sancılarım çok fazla yoruyor beni hep sancım var yoruldum artık
reyyancngz Bugün çok kötü oldum , sütüm geldiğinden ateşim yüksek olabilir dedik göğüs ucunada lansion kullanıyorum yara oldu diye antibiyotik verdi evet ama yanmalarım geçmiyor pansuman da kalkmayan bant yapıştırdı kendi açacakmiş pansuman yapmıyorum
reyyanuslu reyyancngz sevgili adaşım inanın bu saydıklarınızın çoğunu yaşadım ama geçiyor ilk günler emzirirken hüngür hüngür ağladım acıdan ama geçti göğüsleriniz alışacak sütünüz az diyenlere kulak asmayın ve mamayı tercih etmeyin şu ilk günler biberon ve emzik vermeyin meme reddi yaşarsınız az az mama kaşıkla verebilirsiniz sütünüz inene kadar
reyyancngz TimurS evet şimdi bende mama istediğini farkediyorm Memeyi tutmadığında bir damla mama verip hemen devam ediyorum emzirmeye tutsun diye
cimcime1018 reyyancngz Rahim de küçülüyor canım o yüzden de sancıların olur anlayabiliyorum ama inan ki 10 15 günde sanki hiç ameliyat olmamış gibi olucaksin. Hiç geçmez sandım ama bı anda toparliyosun
reyyancngz reyyanuslu öyle yaptım az az veriyorum sütümü ardından veriyorum inşallah benimde çabuk geçer