Tugba_nur28 Merhaba arkadaşlar bebeğim 7 aylık ve kilomuz 7 buçuk hemşiremiz az olduğunu söyledi ek gıda da veriyorum emziriyorum da ama çok hareketli ve uykusu az ne yapabilirim kilo alabilmesi içinn
PeekaBoo_ Tugba_nur28 kan ve vitamin değerlerine baktırmadıysanız doktorunuzdan detaylı tahlil isteyin ona göre doktorunuz yönlendirir sizi
Beyasel Tugba_nur28 bence az değil obez mi istiyormuş hemşire su bebeklerin kilosuna az diyen hemşireye babaanneye halaya dayiya sinir oluyorum arkadaş napsin bebek doğacağı kadar yiyecek içecek yani aaa
neslyyy Tugba_nur28 genetik canım benim oğlumda 2yaşına girecek 10.500gr yemesi iyi hareketli yani şükür sağlıklı kan değerleride yerinde önemli olan bunlar bence ayına görede iyi kiloda bebeğiniz
Tugba_nur28 Beyasel kesinlikle katılıyorum bana göre normal gayet iyi ama çevremdekilere göre az dinlemiyorum ama sinir oluyorum
Tugba_nur28 neslyyy her şey normal denildi genetik olabilir dediğiniz gibi aşırı hareketli ya dikkatlice de izliyorum kas ve beyin gelişimine de gayet güzel uykunun etkisi var diye düşünüyorum ben
Tugba_nur28 neslyyy Erkek bebeğim doğduğun da 3155 kiloydu sonra kan uyuşmazligindan dolayı sarılık oldu bir gecede kilosu 2800e düşmüştü tekrar topladı şükür