Aslan2103 Kızlar robot supuege almayi dusunuyorum. Oglum yerde ne bulduysa agzina atiyor her gun supurge calistiriyorum. Onerebilceginiz bi robot supurge varmi cok fiyati ucmadan boyle fiyat performans dediginiz bi urun?
Nur_61 Aslan2103 tuekcell ttec robi pro kullanıyorum 7 aydır çok memnunum hem parke süpürgesi hem hali süpürmesi çok güzel silme islemide gayet iyi günde 2 3 defa çalıştığı okuyo yani çocuklu ev olunca
Aslan2103 cocomelon33 Edaozam robot supurge diyince xiomi daha iyi heralde ya herkes daha memnun gibi ondan peki mop ozelligini kullaniyomusunuz arkasindan vileda yapmaya gerek var mi
Edaozam Aslan2103 halılıları kaldırmak gerekiyor bi kaç defa kullandım ama genelde kendim mop yapıyorum
cocomelon33 Aslan2103 3 yıldır xiaominin ilk çıkan mopsuz bir robotunu kullanıyordum bunu alalı bir ay oldu 2 tane yuvarlak paspası var dönerek paspas yapıyor baya temiz yapıyor paspas yaptıracağım zaman halı algılama özelliği var ve halılara çıkmıyor ben çok memnun kaldım youtubeda videolar var mutlaka izle
selin3455 Yaklaşık 2,5 yıldır Robx R7 kullanıyorum mop özelliği mevcut. Memnunum günlük temizliğime yetiyor. Yeni süpürgelerde halıyı algılayınca mop özelliğini durdurma özelliği çıkmış onları da araştırabilirsiniz.
Aslan2103 selin3455 fiyatida cok ucuzmus ya yorumlarina baktim simdi memnun olan var ama bu fircasi cok takiliyo diyen olmus sizde varmo oyle bi sorun
selin3455 Aslan2103 yok benimki çok takılmıyo. Fiyat konusunu bilmiyorum 2,5 yıl önce almıştım şu an piyasa ne durumda bilgim yok