aysekc 7.5 aylik kizim da. Sabahlari kayisi kivaminda yumurta sarisi yiyor. Sut alerjisi oldugundan peynire falan baslamadik henuz. Bazen yumurtanin hemen ardindan avokado-muz puresi veriyorum. Ama bunu verdigimde oglen pek bir sey yemek istemiyor. Epey tok tutuyor herhalde, ben de her zaman vermiyorum. Oglenleri corba veriyorum. Surekli farkli bir cesit yapmaya calisiyorum, en fazla 2 gun yediriyorum ayni corbayi. Bu ay et ve tavuksuyu katmaya basladim corbalarina. Ondan once az zeytinyagi koyuyordum kabiz olmasin diye. Et ve tavuksuyunu kendim yapip, buz kaliplarina koyuyorum. Her corbasina 1 tane atiyorum. Ara ogunde yogurt vermeye basladim 2 gundur, aksam 5 civarlari. Yatmadan 1-2 saat once de yulaf unlu muhallebi veriyorum. Yulaf ununu suyla pisiriyorum. Icine muz ezip, elma rendeliyorum. Yumurtayi ve aksamki meyveli muhallebiyi bayilarak yiyor. Arada corbalar degistikce, bazilarini pek begenmedigi oluyor ama cok sukur ciddi bir yeme sorunu yok simdilik. Hic zorlamiyorum, yemezse bir sure sonra tekrar deniyorum. "Bebegimin Beslenme Kitabi" adli tarif kitabim var bir de. Icinde aylara gore beslenme onerileri, gelisim bilgileri, alerji durumuyla ilgili bilgiler falan var. 5-24 ay arasini kapsiyor. Ondan da cok faydalaniyorum.