Kızlar sa.. Ben doğma büyüme İstanbuldayım. Matematik öğretmeniyim atanmadım ama belediyenin kadrolu olarak bilgievlerinde öğretmenlik yapıyorum 8 senedir. Sigortam maaşım günü gününe yatıyor. Ve atanmış öğretmenle aynı maaşım hemen hemen. Şimdi gelelim asıl konuya eşim Kayserili benim. Kendi mesleği elektrik ustalığı. Şuan geçici olarak güvenlikte. 4 yıldır istanbulda yaşıyor o da. Biz istanbulda tanıştık evlendik. Bekarken iş için geldiğinde tanışmıştık. Velhasıl şuanki işini de sevmiyor elektirik ustalığı içinde gereken çevresinin olmadığını bütün çevresinin kayseride olduğunu söylüyor. Ve bana işini bırak Kayseriye gidelim diyor bana. Kendi ailesi akrabası hepsi Kayseride. Ve ben işimi bırakmak ta istemiyorum Kayseride yaşamakta istemiyorum. Beni bencillikle suçluyor. O kadar emek vermişim okumuşum belediyeyede iş bulmuşum çıkarsam girememki daha. Atanmakta zor .. 1 oğlum var 2 yaşında benim yaşımda 33 kpss biraz zor geliyor bu saatten sonra?? Sizce ben bencillik mi ediyorum. Bu arada Kayseriye gidersek ev alma umudumuzda olurmuş burda kiracıyız.??? Kayseride ev fiyatları yaşam şartları nasıl orda yaşayan arkadaşlar??