PembeBattaniye Kızlar acil yarın kızımın doğum günü pasta yaptırdık ıslak kurabiye yapıcam kayınvalidem sarma annemde kısır yapıcak başka ne önerirsiniz
PembeBattaniye Beraymom tultanhanim pasaklisinkukuli Defnegzm Peki hanımlar küçük kek kalıplarım var onlarda kek yapsam saçma mı olur
Beyninizikullanmakucretsizdir PembeBattaniye Hyır çok güzel muffin kekler yapabilirsiniz üzerlerini güzelce süslersiniz şahane olur 😍
tultanhanim PembeBattaniye saçma olmaz ama yinede yoğurtlu bişeyler yapardım ben bebekle zor oluyor derseniz kolayından mesela makarna salatası olur havuç tarator olur
Defnegzm PembeBattaniye hayır niye saçma olsun çokta güzel olur yapmıştım ben kızımın doğum gününe masada da çok güzel duruyor
Mmeelliikkeee PembeBattaniye börek ve çocuk varsa sade açma tarzı mayalı bişi daha kolay severek yiyorlar
PembeBattaniye tultanhanim yok yoğurtlu bişey ve börek kesin yapıcam yukarıdaki yorumlar mantıklı geldi acaba o kalıplara da kek yapsam mı diye sordum
Beraymom PembeBattaniye el açması hazır mantida olabilir kızımda yapmıştım tüm çocuklar mantı sevmişti yediler
cokisimvardahacocukuyutucam PembeBattaniye bu doğum günü degilmi bence tek pasta olmalı tatlı olarak çünkü doğum günü sahibinden sonra asıl gözde olan o neden ikinci ,üçüncü tatlı yapılır hiç anlamıyorum bir börek bir yoğurtlu salata daha ekleyebilirsiniz bence.