Sedas00 saribez benim yaptırdığım kişi yapıyormuş kızım için de önerdi kuyruk sokumundan minik bir tane kupa ile fakat hiç ilaç vs kullanmadığı için gerek duymadım
Aybirkorunbe saribez Bu ne saçma şey cani misiniz bebeğe ne sebeple hacamat yaptırılacak ya vallahi sizler bu bebekleri doğurdunuz diye her şeyi yapamazsınız ya bebeklere
Aybirkorunbe saribez Ben ne konuştuğumu biliyorum mantıklı hareket edin yani küçük bir bebekten bahsediyoruz kendinizden değil
Aybirkorunbe Tosbikkkk Ben bu şekilde uyarmayı uygun gördüm çünkü yaptıracağı şey basit bir ilaç içirmek değil
Tosbikkkk Aybirkorunbe senin uygun görmek uygun olduğu anlamına gelmiyor insanlara cani diyemezsin hadsizleşme
saribez Masalkizinannesi ben yaptırmayacağım bir sorunumuz yok çok şükür kendime yaptırmayı düşünüyorum arkadaşım bebeğine yaptırdı çok da faydasını gördüm dedi sormak istedim
Aybirkorunbe saribez Siz önce bir r yapmayı bırakın tepki görünce hemen ben yaptırmayacağım arkadaşım yaptıracak oldu az kendinize dürüst olun
saribez Aybirkorunbe burada tanımadığım insanlar yüzünden neden öyle bi şey yapayım size hesap mı vereceğim