Mnkksercem Tefal easyfry aldım memnunum. 4.5 lt, 4 kişi için falan yeterli oluyor. Pişirmesi philipse göre daha hızlı bence. Kardeşimde philips xxl var, aynı miktarda koyduğum patates bende daha çabuk oluyor. İçinde döküm ızgara var, tel olanlar yapışıyor bazen ama ızgara yapışmıyor. Üst kısmı temizlemesi nispeten daha kolay, rezistans araları geniş, daha rahat temizlik oluyor. Tabii iyice kirlenmesini beklemeden kullanıma göre 2-3 haftada bir veya en geç ayda bir temizlemek iyi olur. Kanserojen olması konusu rezistansta biriken yağdan kaynaklı. Hiç temizlenmezse, onlar eriyip tekrar yemeğe düşüyor. Ama düzenli temizlik olduğu sürece sorun yok. Pişirme derecesi 170 üstü önerilmiyor diyor doktorlar ama fırında da olsa 200de gayet yemek pişiriyoruz. Bir tencere yağda kızartmaya göre tabii çok daha makul. Ama en sağlıklısı tencere yemeği, sonra fırın, sonra airfryer, en sonda kızartma geliyor. Ben şahsen çocuğuma 1 patates pişirmek için koca fırını açmak istemiyorum, tavada da her yer yağ olsun istemiyorum. Kullanım durumunuza göre, bence çok makul bir ürün, ben memnunum.