ikiprensannesi0 Ek gıdaya başladık 5 ay 5 günlük bebeğim Jersey sütü buldum onunla yoğurt mayalasam ağır gelirmi bebegime Jersey sütü ile ilgili ne düşünüyorsunuz
dryglgl ikiprensannesi0 jersey de zaten bi tür inek sütü daha yağlı olduğu için jersey türü ineğin sütü olduğu için adı jersey süt olarak biliniyor ağır gelmez ama bebeğinizin yoğurda hassasiyeti olabilir ki onu da her yoğurt yapar benim bebeğim 7 aylık olunca rahat yoğurt yiyebildi 6 aylıkken denediğimde hafif pişik yapmıştı bir sorun yaşarsanız iki hafta sonra yeniden deneyebilirsiniz
PeekaBoo_ ikiprensannesi0 Jersey sütü içeriği sebebiyle daha rahat sindirilir, alerjik reaksiyon riski de normal inek sütüne oranla daha düşük diye biliyorum , bebeğiniz için de kullanabilirsiniz tabii 3 gün kuralıyla deneyerek🌸
tuanamoms_07 İlk başlangıçta pastörize süt öneriliyor ancak bazı hekimler de farketmez diyor bence doktorunuza sorun
ikiprensannesi0 dryglgl yogurta hassaiyet yok çok şükür denedim bişey olmadı herşeyi denicem bakalım knsallah iyi olur
ikiprensannesi0 klbklina adanadayim buldum bende henüz gelmedi bakalım gelince instegramda buldum adını bakıp yazarim
klbklina ikiprensannesi0 aaa ne büyük tesadüf ☺️ peki gelince bana da bilgi verirseniz çok memnun olurum 🌸
KaynanaYiyen Sütü kaynatın. Bir gün dolapta bırakın. Sabah oluşan Kaymağını da siz yersiniz. Efsane bir tadı var. Kaymağını alıp ısıtın mayalayın. Ama tabi süt 3 günde yapılması lazım son kullanma tarihi geçmezse yapın. ☺️