gggb Kızlar merhaba bulaşık makinemde bardaklar aşırı lekeli içinde pütürlü kalıyor makineyle alakalı herşeyi temizledim ama yok fayda etmiyor neden olabilir tablette finish kullanıyorum temiz koysam bile kirli alıyorum bıktım artık
lceLady gggb Finish pahallı ama hiç begenmiyorum. Benımde öyleydi değiştim. Brind marka alıyorum üstelik dandik bi marka ama temiz çıkarıyor
delirmeceler gggb ara dönem bendede oluyor ama kirli çıkarmaya başladığında makine temizleyici döküp boş yıkatıyorum içine birazda sirke atıyorum uzunca bir süre yaşamıyorum
Minel-inannesi gggb makinanizin ayaklarinin yere saglam bastigindan emin olun. Azcik bi dengesizlik varsa hemen puslandiriyo bardaklari ne alakaysa😒 benim makina bosch onun servisi bu şekilde tavsiye vermisti
Sonsuz32 gggb kaynanamın bulasık makinesi de öyle yapıyodu calıstırgım zaman azcık domestos döküyorum bırde parlatıcı koyulan yere elma sırkesı koyuyorum artık öyle yapmıyo güzel yıkıyo
Minel-inannesi gggb dipten temizlik yaptigimda ilk ona dikkat ediyorum artik. Camasir bulasik makinasinin ayaklari yere saglam basiyomu diye bakiyorum hemen
Deletedmom_110 Kızlar bende fınısshhh kullanıyorum gri paket deterjan gözde kalıyor Beko kendi temizleyicisinde temizlendi makinam baktım ayakları da düzgün sallanmıyor