Mervea Seydafra alerji durumuzuna göre bir kaç mama veriyor doktor pregomin as neocate peptijunior alfamino alimentum
Seydafra Mervea neocate kullandınız mı doktorum önerdi onu ama tadı kötü diyorlar bebeğim 2 aylık nasıl kabul ettiririm diye düşünüyorum
Denizege07 Benim bebeğimde de var canım ama biz yurt dışındayız smilac laktozsuz kullanıyoruz hiçbir sıkıntı yasamadık şükür 🙏
mnetsrn34 Doktorlar mama yazıyor böyle durumlarda kendiniz karar vermeyin. Ben pregomin as'yi biliyorum gidip raporla alıyorsunuz ücret ödemeden galiba
2lokummannesiii Seydafra emzirmiyor musunuz ? Benimkinde çoklu besin alerjisi var ben diyet yapıyorum.
Mervea Seydafra biz pregomin as kullandık pekmezle tatlandırıp verdim içmiyordu doktora soraracak tabiki yaşına girincede neocate junior kullandık sizde pekmezle verebilirsiniz yada vanilya şurubuyla
Seydafra 2lokummannesiii emziriyorum ama diyetten dolayı sanki azaldı o kdr su içiyorum yeşillik yiyorum ama doymuyor gibi geliyo . Sağmaya çalışıyorum hiç gelmiyo . Ek olarak mama deneyeyim dedim o yüzden . Aptamil as aldım bugün bakalım
Seydafra Mervea 2 aylık İçin sorun olmaz dimi pekmezle vermek . Bide ne kadr pekmez koymak gerek acaba . Çöm soru sordum kusura bakmayın ama bu olay canımı sıktı iyice öğrenmek istiyorum
Mervea Seydafra çay kaşığını tam doldurmayın ben azar azar ekledim sonrasında sade içmeye alıştı oğlum 4 aylıktı başladık mamaya tadı kötü çoğunlukla çocuklar içmiyor haklı tatlandırmaktan başka çaremiz yok😔
Hnfshn Seydafra aptamil progamin as verildi canım . Alerji maması kullanman gerekli raporla alıyorsun
yldrm986 Seydafra ilk başladığımızda 1 hafta vanilya çubuğu eklemiştim tadını ve kokusunu güzelleştirmek için, sonra içmeye alıştı, şimdi sade şekilde içiyor 👍🏻☺️