OptimusPrime Arkadaşlar turktelekomlu olanlar da, bir dünya fırsat bölümünde Faruk Yalçın hayvanat bahcesi ve botanik parkı için %25 indirim kodu var. Kullanmayacak olan arkadaşlar lütfen 3-4 tane lazım. Özelden bana iletebilirler mi ekran görüntüsü olarak? 🙏🏻
happy_momandbaby OptimusPrime bende atmak isterdim ama evime çok yakın pahalı diye gidemiyordum sizden öğrendiğim iyi oldu bende kullanmak isterim kullanımı nasıl oluyor bilgi verirmisiniz 🤗
OptimusPrime Beyzaveduru Çok teşekkür ederim hemen alıyorum özelden. Bir kaç tane daha lazım da bir kaç kişi gideceğiz. 🙏🏻🥰
OptimusPrime happy_momandbaby 0-11 yaş arası ücretsiz. 28 Şubat’a kadar :) Ve gişede blet alırken kodu söyleyerek giriyorsunuz. 🙏🏻❤️ sizde gidin bizde çocukları götüreceğiz. 😊
OptimusPrime ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE KIZLAR. ❤️ BENİM İCİN YETERLİ BASKA GİTMEK İSTEYEN VARSA POST ALTINDA TOPLANIP,KOD YARDİMİ YAPABİLİRİZ BİRBİRİMİZE. 🙏🏻
OptimusPrime mervekb Çok teşekkür ederim,biri hata verirse falan yedek kalsın o zaman çok sağolun. 🙏🏻❤️