Kızlar cocugum gittikçe hircinlasiyor. Istediği olmayınca kafasini duvara vuruyor gelio bizi isiriyor. Hep beni istiyor. Buda beni yipratti yanlizken daha mutlu sanki. Ben zor zaman geciriorum kocam yüzünden bi karar aşamasidindayim, onumu hissediyor bu çocuk böylemi anlamadım.
Babasindan elinden hic dusmezdi beraber cizgi Film izlerlerdi ona alıştın pat diye telefonu getirir elimize cizgi film actirir ağlıyor yirtio kendini bunaltio beni.
Ama ben hemen hopp oyuncak kitap başka şeyleri odaklandiriyorum o an cocuk aramio ekran bile işì bilmek gerek.
Benim Annem diyor sen yanlış büyütorsun kaynanamin yanında, sen bagirdigin için bu çocuk böyle diyor. Ben çok aggresivmisim. Arada oluyor kim bağırmio. Sen bebekken koyardim tv basina kendi kendine oynardin ögretememissin dior. Yani bumu iyi dedim. Ben hem evini toparliorum kizimla beraber hem ev iş. Yanlış yapiosun sonra yoruluosun aggressiv oluyorsun işte dio.
Ben anlamadım bu çocuk hiç sagkin biri olucakmi acaba gecicmi. Coook kalabalikta yine Anne Anne diye yine çok huzursuz hem dibimde. Yanlizken cook başka