1Elisaninannesi Merhaba anneler oyun gurupları hakkında ne düşünüyorsunuz ?bebeğini götüren annenler Sizce gereklimi ?bebeğim 17 aylık götürmeyi düşünüyorum. şuan rahatsız inş iyileştikten sonra gidecez de .
Tombikdonerartikcokpahali 1Elisaninannesi ben de pazartesiye başlayacağım 30 aylık . Deneme günü yaptık cuma günü gayet güzel geçti 🥹♥️
prenses_prens_Annesi 1Elisaninannesi kızım 2 bucuk yaşında yeni başladık bizde bakalım ilk gün iyidi güzel geçti
supermananne 1Elisaninannesi ben de götürüyorum da hep ben ilgileniyorum 3 yaşında tabi ebeveyn katılımlı olduğundan ama bensiz diğer masaya bile geçmiyor umarım alışır diyerek devam ediyoruz
1Elisaninannesi Tombikdonerartikcokpahali bebeğiniz sevdimi peki benim kızım çocukları çok severde götürmeyi düşünüyorum
Tombikdonerartikcokpahali 1Elisaninannesi çok sevdi, ilk başta biraz çekindi tam alışamadı ama yavaş yavaş olacak.
1Elisaninannesi Tombikdonerartikcokpahali bende Diyarbakırdayim burda çok fazla oyun gurubu yok 2 tane tek var umarım bizde severiz
1Elisaninannesi Tombikdonerartikcokpahali evet banada çok fazla geldi haftanın 3 günü 6 aylık 21 bin TL istediler
v_gizems Tombikdonerartikcokpahali haftada bir gün 1 aylık 10 bin haftada 2 gün aylık 14 küsür bin istediler şaka gibi
Tombikdonerartikcokpahali 1Elisaninannesi pardon ben 6 aylık kısmını kaçırmışım. Aylık paket olarak sorun. 6 aylık 11 bin gayet iyi. Biz aylık 6 diye anlaştık
supermananne v_gizems yuh ya yaptıkları ayıp gerçekten ne yapıyorlar sanki haftada 1 saat sadece kreş değil ki sabah bırakıp akşam alsan neyse
prenses_prens_Annesi v_gizems ohaaa yaa çokmuş bizim tek kişi gönderirsen 400 TL bı günlük .grup olarak 250 TL