sdanz Merhaba kızım 2 yaşında ve kollarında vücudunun bazı yerlerinde de böyle lekeler bulunmaktadır. Vitiligo denen hastalık olabilir mi ? Ya da herhangi bir türevi ?
sdanz pinkooo_02 ilk kardeşi ile kavga sonucu hep tırnak izi olarak düşündüm ama vücudunda daha belirgin görünmeye başladı. Pazartesi götüreceğim
_Goktugunannesi__ sdanz bizi de bilgilendirirseniz sevinirim canım benimde 18 aylık oğlumun sol göz kapağında var bende götürmedim hatta burada bir anne korkulucak bişey olmadığını ilerleyen zamanda kortizonlu kremle geçiceğini söylemişti
sdanz _Goktugunannesi__ benimde kızımın sağ göz kapağının üstünde.vardı ama onu zamanla geçirdik yani ilaç kullanmadık. Birazdan bir doktra göstereceğim hemen sizi de bilgilendirirm 🙏🏻
_Goktugunannesi__ sdanz çok teşekkür ederim canım haberini bekliyorum bizimkinin de bazen belirgin bazen yok oluyor
Alpler2020 Oğlum üç yaşında bscsklarında ve kollarında cok var.hatta daha belirgin.geçen yaz doktora götürmüştüm vitiligo değil demişti güneşten falan demişti ama daha arttı gibi bende bilemedim şimdi
Alpler2020 OzlemCann kusura bakmayın şifreleri unutmuştun yeni buldum.bizim hala aynı kol ve bacaklarda beyaz lekelerimiz var.sizde durum nasıl