Tazebabyy Kardeşim yeni eve geçti ama eski kiracı yaşlı olduğu için duşakabinin hiç camını silmemiş sular da aşırı kireçli camlar kireçten gözükmüyor yılların birikimi ay nasıl geçer bu ne yapmak lazım kesin çözüm nedir ?
Zlnmst Tazebabyy diversey clonet diye bi ürün var tek geçerim sıkıp süngerle bastırırsan hepsi çıkar benim duşkabinim de öyleydi hiç bişey geçirmemişti fenomenlerde görmüştüm ama abarttıklarını düşündüm son çare denemek istedim aldım ve bayıldım bence mutlaka şans verilmeli
strongmother6 Tazebabyy yumuşatıcıyı bi şişeye suyla koysun fıs fıslasın güzel götürüyor birde kireç sökücü alsın cifin olabilir güçlü çünkü
pnrpnr_ Tazebabyy asperox mavi güç kirece çok iyi geliyor ama uğraşmak gerekiyor. Bir de fayanslara gelirse beyaz leke bırakıyor kullanacaksanız ona dikkat etmenizi öneririm.
Birdirbire Beratim17 trendyolda felan var eğer alamıyorsan yaşadığın yerde gratis varsa oluyor ürünleri birde bulaşık makinası parlatıcısı deneyin benim her zaman işime yarıyor
bunemeselaa Tazebabyy bimin bulaşık makinası parlatıcısı var ya brid bi paketi hep döktüm süngerin sert yeriyle ovalıynca çıktı pırıl pırıl yapıyor ama maske kullanın ağır kokuyor benim hep genzimi sarmıştı
Liliales Tazebabyy porçöz döksün biraz telleyip bekletsin sonra yine tellesin çıkar ben de yaşadım kiraladığım evin duşakabin camını buzlu cam zannetmiştim meğer kireçtenmiş temizlerken bunu denedim ve çıktı 😂
Ozge_5555 Tazebabyy clonet çok iyi aldım kullanıyorum çok ovalamaya gerek bile kalmıyor süngerle sil hemen kirecler sokuluyor ama kullanırken ağzınıza maske yada birşeyler kapatın ki kokusu boğazına gitmesin
NmalkoC Tazebabyy cif döküp üzerine porçöz aynında alır kireci ama derzlere dikkat o tür kireci öyle asperox falan sökmüyor
beceriklianne42 Tazebabyy Bim parlatıcı var ya cnm süngere dök dök sil kuvvet uygulama bile gerek yok kireçi alır hemm