Busrabsr eve bir başkası gelince çocuktur şımarır yani, diğer çocuk her denileni yaptı benim ki hiç bir şey yapmadı diye hayıflanmak doğru değil bence çocuk sonuçta, dakikası dakikasına tutmuyor da her söylediğinizi yapmasını beklemeniz hata zaten. Zorla lavaboya götürmeseydiniz keşke üstüne işese daha iyi bence o an. Benim de oğlum 26 aylık olmak üzere, bazı günler 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz. Ne kadar kızdırıp sinirlendirse bile 1 saat çocuğa dokunmadan konuşmadan asla duramam. Siz nasıl durdunuz nasıl dayandınız bence burda siz hatalısınız çocukta travma olmasın bu tarz şeyler. Benim oğlum gelir kendi sarılır kucağıma tırmanır o sarılınca bende karşılık veriyorum haliyle ne kadar sinirli olursam olayım öperim seni seviyorum derim, asla oracıkta öylece bırakıp kendi kendine ağlamasına uyumasına müsade edemem. Biraz zor uyuduğu geceler bende sesimi yükselttiğimde o gece sabaha kadar uyuduğum uykudan birsey anlamıyorum, ya bu gece bana birsey olursa çocuğum beni sinirli görmüş olacak son kez, ya çocuğuma bişey olursa Allah korusun diye diye sabahı sabah ediyorum.