tarcinlicookie Merhaba kızlar bebeğimde 3-4 gündür bi hırıltı var ama böyle genizden burnunu temizliyorum aspire ediyorum ama yok geçmiyor başına gelipte şu iyi gelir diye tavsiyeniz varsa lütfen paylaşır mısınız?
Hilalavccc tarcinlicookie Merhaba aspire ettiğiniz için de burun içindeki etleri şişebilir o yüzden de hırıltı gelebilir. Sadece serum fizyolojikle temizleyin. Arada bi aspire edersiniz
marsiyen tarcinlicookie Bebeğim iki buçuk aylık doktora gittik bu sebepten. Bebeklerde iki yaşına kadar solunum yolları yumuşak olur o yüzden ses gelebilir dedi. Buna laringo malezi deniyormuş. KBB ye yönlendirdi. Hafif grip geçirmişti. Ben de emin olamadım.
tarcinlicookie Hilalavccc ben grip geçirdim kzımda benden sonra hafif öksürük başladı şimdi hırıltı ama böyle içerde birşey varmış gibi ses çıkıyor
sudeplt tarcinlicookie benimde bebeğim 5 aylık diş çıkardığı için salya birikmesinden dolayıda olabiliyormuş doktora gittik ciğerleri temiz
gencturk tarcinlicookie bazen hırıltının sebebi alerjik olabiliyo farklı şeylerde varsa mesela geçmeyen pişik vücudunda döküntüler falan bide alerji doktoruna gösterebilirsiniz