Gakkoyenge Diyete girdiğimden beri çok fena uykum var çok halsiz düştüm süt ürünlerini de kestim sütüde başına gelen var mı
meryyaydin Gakkoyenge Onunla alakası yoktur canım m, değerlerine baktir istersen. B12 eksikliği olabilir
Aynenkanka Gakkoyenge kalsiyum magnezyum desteği almanız lazım. Osteocare kalsiyum takviyesinde süt proteini yok.
meryyaydin Gakkoyenge Evet. Benim bebeğimin tek süte yok maalesef ona rağmen senin gibi hissediyorum tahlil verdim hepsi temiz çıktı. Bebek bakmak zor o yüzden de vücudun yoruluyordur
Aynenkanka Gakkoyenge sucuk değil de dana eti ya da içindeki baharatlara karşı olabilir. Bazı markaların içinde süt de var. İçindekiler kısmını mutlaka okuyun. Ben diyetteyken yasaktı şarküteri ürünleri bana.
meryyaydin Gakkoyenge Tabikide olabilir. Sucuklar dana etinden yapılıyor ve süt ürünleri diyeti yapan biri sadece süt ve yoğurt aklınıza gelmesin. Dana eti yasak. Paketli gıdaların arkasını okuyun sütle ilgili olan herşey yasaktır.
Gakkoyenge meryyaydin paketli gıdaları tamamen çıkardım bazı doktorlar ile görüştüm ayrıca diyetisyen ile dana olabilir olmayabilir deneyelim dedi mesela dün kuşbaşı yedim bir sorun yok ama sucakta var sanırım baharat oranı yüksek olduğu içinde olmuş olabilir