Musmutlumu Kızlar acil Anadolu yakasına yakın gezilecek bi yer söyleyin kocama bursa dedim tamam dedi bugün her yere tamam diyor kafası gitmiş sanırım 😁
ikiprensesbebiss Musmutlumu Musmutlumu orman tarzı yerlere de gidebilirsiniz sakin yürüyüş istiyorsanız
isufumveben Musmutlumu ben de Avrupada bekliyorum öneriler aklıma bir yer gelmiyor Kuzguncuk diyorum en son o da uzak ama bilemedim 🤦🏻♀️
Musmutlumu ikiprensesbebiss evet daha çok böyle yerler istiyorum Aydos Ömerli filan gezdik hep hazır tamam demişken uzak alanlar arıyorum😁
Musmutlumu ikiprensesbebiss evet 😊 ormanya ya gidelim dedik ben normal de orada kalabalık oluyor ama açık hava en azından
ikiprensesbebiss Musmutlumu bu arada giriş ücretli miiii beğendiniz mi sonrasında dönüş yaparsanız mutlu olurum 😀😀😀
Musmutlumu ikiprensesbebiss merhaba, şimdi çıktık 5 te kapanıyor giriş ücretli değil aşırı kalabalık ama doğası havası çok güzel 😊
ikiprensesbebiss Musmutlumu teşekkürler 🤩 gidersem hafta içi öğlen giderim bende galiba kalabalık olmaz belki :))
ikiprensesbebiss Musmutlumu yetişkinlere uygun değil ama çocukların bebeklerin ilgisini çekiyor :))))