mercimegim Dünden beri sol mememde ağrı var. Dokununca acıyor. Emzirirken sızlıyor. Memem yumuşak ama bazı kısımları sert. Bebeği kucağıma aldığımda dik tuttuğumda falan sol memeye değince bile acıyor. mastit mi bu
Cagmer mercimegim mastit değil sanırım çünkü ateş kızarıklık ve acı olması gerekiyor diye biliyorum sıcak duşta masaj falan yapmayı denedin mi canım?
cicek110 mercimegim bana da başlarda olmuştu hemşire duşta elle masaj, tarakla masaj ve öncesinde beyaz lahanayı soğutup koymayı önermişti bana çok iyi geldi. Emerken de o yerlere masaj yapıp birikmeyi çözmeyi deneyebilirsiniz
mercimegim Ikiprensesmom_ Cagmer hayır denemedim bugün deneyeceğim. Bebeğim 3 aylık ve ben hiç sağım yapmıyorum ondan da olabilir mi. Süt sağma makinası sipariş verdim ama gelmesine daha 1 hafta var. Manuel alıp sağlam iyi gelir mi acaba. Ama acıyo ya baya
Cagmer mercimegim tabi bebeğin küçük olduğu için göğsünü tam boşaltamıyor o da ağrı yapar. Makinan gelene kadar elinle sağabilirsen sağ ama en iyisi bebeğinin emmesi bolca emzir rahatlarsın canım.