kgul Doğal dut ve yenilen şeylerde sıkıntı olmaz belki ama her şeyin azı karar çoğu zarar. Ben ne zaman arttırıcı kullansam bebeğim kıvranıyor sancıdan
gurbet_66 merrrvveeee eczanede bitkisel süt arttırıcılar var ben birini kullandım ama iismini hatırlamıyorm ama günde 2 3 de 19 şar damla kullanılıyordu eczaneden sorabilirsin istersen çok iyidi baya çoğaldı sütüm
meryyaydin ela14 Haklısınız ama en iyi yöntem maalesef ki sağım. Benim de ilk başlarda sütüm gelmezdi pompaya hatta doktorum dedi ki bu çocuk aç. 3 gün hiç pompaya doğru düzgün süt gelmedi ama düzenli bir şekilde 1 hafta uygulayınız gerçekten gözle görülür bir artış olmuştu ilk başta 30 ml zor çıkarken en son 150 ml süt çıkmıştı çok şükür.
merrrvveeee sakinyasam teşekkür ederim ya ben de çoğunu yapıyorum fakat yetmiyor gibi hissediyorum acaba destek çay damla vs mi kullansam diye düşündüm
hayatyolcu 2bakartal merhaba bende Dilruba hanımın çay ve tabletini kullanıyorum ise yarıyor fakat devamlı kullanmak sakıncalı olur mu siz ne kadar süre kullandınız acaba
gncglozclk merrrvveeee helva yiyın bol bol benım tek yaptım helva yemek ve bol su ıcmek hele helva efsane sut yapıyor
mormilena merrrvveeee ben bol bol petibör bisküvi yedim oda ciddi anlamda süt yapıyor.bide sıcak bir duş ardından dinlenmek .
AnVN 2bakartal bu kadar uzun süre nasıl sağım yaptınız ben 2,5 ay öyle besledim ama aşırı zor bir süreçti memeye alıştırdım ama sürekli red yaşayarak devam ediyoruz. Ek gıdaya geçince edeceğini pek düşünmüyorum bende sağarak devam edicem galiba. Ne kadar saatte bir sağdınız gece sağdınız mı anlatırsanız çok mutlu olurum
alin0911 Tahin helvası, bulgur pilavı, kuru dut, rezene çayı, migrostan emziren anne çayı markasını hatırlamıyorum sallama poşet çay ve uykuuu 😴
seymanurergn Bestlak damla cidden ise yariyormu ben erken doğum yaptım da sütüm azaliyo git gide bugün 6 . Gün oldu doğum yapalı
efnanyonca7 merrrvveeee Bizzat kendim denedim ve memnun kaldım Kuru dut Kuru siyah üzüm Kayısı ( kabız olmamak için attım) Susam İncir Bunları suyun içine atin kaynatın içeceğiniz zaman bardaginiza 1 tatlı kaşığı pekmez ekleyin öyle için inanın çok faydası oluyor ben nerdeyse mastit oluyordum günlük icmede sınır yok ama fazla kaçırmayın tabiki ben içine dut kurusuda ekledim sadece
eloliii Solgarın sut arttırıcı tableti var B12 iceren hem dinc tutuyor hem sut arttiriyor hemde sutun kalitesini arttiriyor kesinlikle tavsiyem
motherthea merrrvveeee kuru börülce salatası yeşil soğan roka dereotu kuru börülce zeytinyağı limon süper oluyor lezzetli kalitesi de artıyor sütün