mnkbiranneck Hanımlar merhaba bebeğim 5.5 aylık onu tabi ki bu dünyadaki her şeyden ve herkesten çok seviyorum ama şu bir gerçek ki 2. Çocuğa tövbe ettirdi herkes kendine göre zorlaniyordur uykuları çok kötü sabaha kadar memede kalmak istiyor ailemden uzakta yaşıyorum yanımda hiç kimse yok eşim de gün aşırı nobetlere gidiyor evde kaldığı günler de uyuyor sağlık çalışanı neyse dememk o ki 2. Çocuktan çok korkuyordum ve kesinlikle düşünmüyorum bu günleri unutup yapmaktanda çok korkuyorum resmen gün içinde bin defa aklıma geliyor ya olursa diye hele bir de tek çocuk hiç çocuk diyenler var ödüm daha çok kopuyor bu yorgunluk zorluk gercekten hiç mi diyorum bu korku bir tek ben de mi var nasıl aşacağım ya kesinlikle istemiyorum Allah’ım isteyene evlat nasip etsin
neanladinyurdagull mnkbiranneck Bende de 3 buçuk yaş ve 3 aylık çocuklar var 3.cüye tövbeliyim.Sırf bu yüzden eşimden kaçıp duruyorum.2.ciyide yapmazdım ama 2. Evliliğim olduğu için eşimden birtane olsun istedik
designermoms mnkbiranneck benim kızım da 8 aylık 1 haftalıktan beri tek bakıyorum hamileliği ayrı zor bebek bakımı ayrı zor büyük konuşmiyim ama ben de ikinciyi düşünmüyorum çok çok zor çocuk bakmak hele de desteksiz Bir tane olsun hayatı güzel olsun diyorum
Beratim17 mnkbiranneck haklısın bende aynı fikirdeyim uykuyu seven bi bebek değil hala ayaklarımda sallıyorum mahvoldum
Fatma22 mnkbiranneck hmn olmasin tabiki ama ilerde dusunursun bnce ki soyle tek xicuga bakmak gercektn zor. Oyun oynasa senle istyo . Ee herseye yetisemiyosun. Yannda bi kardesi olunca onu oyaliyo. Oynatiyo. Elbette kiskancligi anlasamadigi yerleri de var ama o her donemde var insann dogasinda . Bn ya hic olmamali ya 2 olmali kafasindaym ;)
Fatma22 Bu arada bn de tek buyuttm . Esimn bile neredeyse destegi yoktu. Dillennce kardes istyolar . Sunu dersin bnm cevrrm var .kuzenleri cok arkadslari cok o ekiligini hissetmez dersin eyvallah.
yokolmaz mnkbiranneck bende öğle diyodum ,yok istiyorum ,yapamam ,vs vs .ama gel Gorki biri 8 yaşında ,diğeri 19 aylık iki oğlum var …aralarında baya bı yaş var anlicaginiz yani .
mnkbiranneck yokolmaz yani bu şekilde de olabilir belki en az 5-6 yaş en azından biri biraz benden bağımsız olursa diğeriyle ilgilenebilsyim yoksa kendimde o gücü göremiyorum iki küçük çocukla ilgilenmek suanki zorluğun iki belki de üç katı zor Allah herkesin gönlüne göre versin evlatlarımızı bizlere bağışlasın
Themom_ mnkbiranneck Aynı düşüncedeyim rabbim evlatlarımıza uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. İsteyeninde kucağını boş bırakmasın. Ama 2. Çocuk fikri bana çok çoook uzak belki bir 3-4 sene sonra yakın gelebilir oda belkiiiii.
birprensbirprensesanasi mnkbiranneck oğlum temmuzda 9 yaşını bitirecek. Hamileliğim rahat geçti. Doğumun zordu ama oğlum inanılmaz sakindi. Köşe yastığı gibi köy köşeye her işini yap. Uyku desen düzenli çok nadiren sıkıntı yaşardım. Ona ragmen ikinci çocuğu istemedim önceleri. Sonra oğlum büyüdü ben kardeşim olsun istiyorum dedi. Uzun süre düşündüm neyse karar verdim ve yaptım. Kızım 8 aylık hamileliğim inanılmaz zordu. Doğum aksine çok kolaydı. Ama kızı görmeniz lazım. Poposunda kurt var gibi hiç durmaz..kanepeden tutunur yukarı aşağı yürür. İki ek mutfağa gider dönerim bı bakari ortalarda yok ya masanın altında ya kanepelerin arkasında. Allah herkesin gönlüne göre versin insallah
mnkbiranneck birprensbirprensesanasi ne güzel olursa ben de böyle düşünürüm belki başka türlü yapamam büyük konuşmamak da gerek rabbim herkesin gönlüne göre versin evlatlarımızı sagliksihhat versin ikinci zorlamış o zaman sizi benim ilki bu şekilde olunca gözüm çok korktu
birprensbirprensesanasi mnkbiranneck her hamilelik birbirinden farklı derler bebislerin de huyu farklı oluyor canım.
rodisko Bende 2. Çocuğa tövbe edenlerdenim. 40 I çıksın rahatlarsın dediler çıktı daha zor oldu 3 aylık olsun dediler rahatlarsın dediler daha da zor oldu ben artık 18 yaşını bekliyorum
birprensbirprensesanasi rodisko o zaman da aşık olacak yeri gelecek çok mutlu olacak yeri gelecek acı çekecek. Anlaşamadığımız çok zaman olacak. Allah can sağlığı versin her yaşlarının ayrı sıkıntısı oluyor iste
EliS_ mnkbiranneck Aynısının tıpkısı canım kızım 6 aylık bende korkuyorum istemiyorum 2. Yi ne geme var ne gündüzüm başım çatlıyo artık yorgunluktan
Kader3851 mnkbiranneck emin olun geçiyor o zamanlar ve unutuyorsunuz kızım 3 yaşında oğlum 3 aylık yine sil baştan başa döndüm ikisi birbirinden çok farklı ama iyiki varlar tatlı bı yorgunluk oluyor 2 çocuk yeter bana da bu arada gerçekten tek çocuk hiç çocuk 😊
mnkbiranneck Kader3851 Allah evlatlarınizi bağışlasın bana bir tane yeter umarım unutmam caymam rabbim isteyene versin kimsenin kucağını boş burakmasin 🤣