2kedi1beybii Kızlar benim bebeğim şuan 3 aylık ama tabi 3 aylık kıyafetler olmuyor, bu durumda istinaden 6 aylık bebe annelerine soruyorum bebeğiniz kaç beden kıyafet giyiyor?
Zuzu_pufy 2kedi1beybii kızım 1,5 yaşında ama 3 aylıkken 6-9 ay alıyordum kıyafetlerini ama sizin bebeğin boyu kilosu nedir bilmiyorum zaten çoğu etikette kilo ve boy yazıyor hangisi uygunsa onu alırsınız
1cocuksevdasi 2kedi1beybii aynı durum bende de var 2 aylık daha ama giydiği tulumları 6 9 aylık alt üst ayrı takimlarinin bazıları da küçük geliyor niye böyle oluyor ki boylarına göre üretilmiyor mu
Elmsnghn 2kedi1beybii markaya göre değişiyor. Oglum o donemdeyken 1 yas bile giydirdigim oldu. Ebebek özelikle aşırı küçük urunleri. 9 aylıkken 1.5 yas giydirdim. E bebek için boyle ama LCW da bir beden küçük giydirsem bile tam olur onun urunleri cok büyük. Mesela oğlumun LCW’nin 3 6 ay uyku tulumunu gecen sene 6-9 aylikken bile giydi.ama DeFactonun 24-36 aylik tulumu su an 1 yasindayken azıcık bol oluyo seneye de tam olsun diye büyük almıştım ama seneye olur mu bilmiyorum