12457 Hanımlar merhaba kızım 6 ay 16 günlük hala dönmedi hiç niyeti yokya normal mi rahatına düşkün biraz herhalde kilodan mı dönmüyor diyorum egzersiz yapınca geri atıyor kendini ama dönmüyor canı istemiyor herhalde sizinkiler ne zaman döndü
smyyetsl 12457 Benimki de 6 ay 13 günlük ve çok aşırı dönüyor geceleri dönmek için kendini uyandırıyor sürekli
Htcypc 12457 4 buçuk 5 aylikken basladi şuan 7 aylik durmadan dönüyor bizde emekleme yok istedigi şeye dönerek gidip aliuor😁 onun ilgisini ceken seyleri yanina koyun gözünün gorecegi sekilde ve siz mudahala rdin yan cevirio geri sırt üstü getirin hem bubu oyun sanip cok seviyorlar
usenmedimyaptimbirvelet 12457 3.5 aylıkken döndü 8.5 aylıkken emekledi şu an 1 yaşında yürüyemiyor 🤣🤣 oğlum madem yürümeyeceksin niye erkenden döndün
Ecenurrrr 4 buçuk aylık olmasına az vardı döndü ama yüz üstünden sırt üstüne dönemiyor bu gün tam 7 aylık bazı çocuklar tembel oluyor canınızı sıkmayın siz kendiniz egzersiz yapın döndürmeye alışsın
123fff Tugba0708 inanın öyle anlık ve bi anda dönüyolarki ilk döndüğünde mutfağa gitmiştim 10 dk sonra geldiğimde döndüğünü gördüm hatta acaba benmi öyle koydum diye kendimi sorguladım 😁ama unutmayın bireysel farklılıklar olabiliyor geç olsun güç olmasın dediğim gibi sağ veya sol üst köşelere renkli ve sesli ilgisini çekecek oyuncaklar koyarsanız ve her gün kısa bi zaman ayırırsanız biz çok faydasını gördük deneyebilirsiniz 🌸
rukiyegarip35 12457 tam 5 ahlık olduğu gün döndü sımdı 6 aylık olduk çok rahat dönüyor 3 gündür de bacaklarını kaldırmaya çalışıyor emekleme yolundayız galıba