hilalvrc  İyi geceler öncelikle ya dün gece evde sivri sinek gördük gece de bi rahatsız etti sonrasında oğlumda gece ağladı rahatsız oldu sanırım kulağını yemiş hemde ikisinide akşama doğru artık kaşımaktan çocuğun kulakları bu hale geldi sitiderm kullanıyorum yıkadım 2 3 kez başka nasıl geçer bu ya cocumu ağzından düşürmüş resmen ya basıl yemek bu nasılsinekmiş sabaha geçmezse götüreceğim acile ama bildiğiniz bi tavsiyeniz varsa söyleyin lütfen
yokolmaz hilalvrc bnce bı doktora gidin ,mikrop faln kapmasin ,sivri sinek ısırığı bu kadar sisirirmi bilmiyorum
_YanakReisinAnnesii hilalvrc alerji gibi bi durum mu olmuş acaba fazla şişmiş biraz çünkü. Ne rahatlatır bir bilgim yok bebekler için maalesef geçmiş olsun 🙏🏻
hilalvrc yokolmaz Ya şöyle söylim komşumuz eczaneci özellikle baktı ısırık yeri var hatta kafasında bıle var çeke çeke bukadar yaptı biraz da yıkayıp krem kullan dedi eğer geçmese yarın sabah gidicem direk inşallah geçer yani evde sivri olduğuna çok eminim 🤦🏻♀️
Sumeyyebaglan Ay çok geçmış olsun. Sinek mikroplu falandır ve çocuğunuzunda alerjisi vardır muhakkak. Benim oğlumda böyle oluyo hatta yanık gibi kocaman su topluyo ateş falan yapıyo. Alerji kremi ve şurup kullanıyoruz bu durumlarda. Yoğurt yedirin bol bol
hilalvrc Sumeyyebaglan alerji şurubu yok ama jel şuna iyi gelmiş şükür onu doktora bi sorarım teşekkür ederim 🙏🏻
hilalvrc Sumeyyebaglan şurup hiç kullanmadım yani öyle alerjik bi çocuk değil cildi çok hassas çok şükür şuna inmiş baya kaşımıyorda kontrole gittiğim zaman sorucam bunu şurup kafama göre verdim smdi çok teşekkür ederim yoğurt bol bol veriyorum kefir felan çok teşekkür ederim 😊