Zeliha24 Rainnn bende merak ediyorum aşırı salyası akıyo hasta olacak diye korkuyorum etki edermi acaba
NeriTugba Rainnn ben pek inanmadığım için almamıştım 9 buçuk aylığız hala dişimiz yok ama salya hat safhada olduğu için en son çare aldım umutsuzdum. Taktığımdan beri gözle görülür bir azalma var tavsiye ederim 😘
Denizanne Rainnn en doğduğundan beri takmaya başladım 4. Ayın sonunda bu ne ya dedim çıkardım hiç bir işe yaramıyor çöp
Aylabs1 Rainnn ben çok yararını gördüm ama renkli olan pek önerilmiyor yani taşı kahve olanlar genelde boyaya batırılıyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama sarı aldık biz ve taktığım günden beri inanın salyası bitti. Ve iyi araştırıp alın derim 🥰
Nailex Zeliha24 canım ben aldım kızım 10 aylık keske daha once alsaymısım oyle salyası akıyodukı anlatamam aldım 1 hafta ıcınde salya fln kalmadı huysuzlugunu da aldı bence al yani
duruliyasmom Ben de 4. aydan beri kullanıyorum çok memnunum. Ne ağrı ne ateş ne de salya... ♥️ İpek kehribardan almıştık.
Lilyaduademirci 6aylık kızım var bu aralar ne uyuku biliyoruz nede yemek sürekli bir aglama bir huzursuzluk emziğinin ucunu koparıcak sürekli dişini kaşıyo acaba geçmi kaldım kullanmakta şimdi kullansam bi faydası olurmu ki😏😏
Aylabs1 Gencanne19 anlatmak istediğim sırf sarı olandan alın demek istedim genelde çoğunluk koyu kahve siyaha dönük renklerde çok piyasada😌
20Elif26 Rainnn ya ben de de var ama bir sayfada taştan şifa beklemek şirk koşmak gibidir okudum ama o taşı da rabbim yarattı bilemedim sonra çıkardım bu konuda beni de aydınlatırsanız sevinirim daha bilgisi olanlar yani
Nebicimanne 20Elif26 sifayi Allah tan bekliyoruz bu mantikla ilac icip iyilesmeyi beklemekde sirk her turlu tedavide sirk tas Allahin izniyle sifa olur sen tak kolyeni duani et oldu bitti 🤷♀️