annesigurbaaan merhabalaar 3 aylık kilosu boyu iyi olan bebek gece emzirmek için uyandırılmalı mı ? kendisinin uyanması mı beklemeli bugün dr kontrolde en fazla 4 saat , sonrasında uyandırıp emzirmelisin dedi ben kendi haline bıraktığımda 5 saati buluyordu bazen
aysebb annesigurbaaan Ben 40 günden sonra hiç uyandırmadım gece zaten acıkınca kalkıyordu 2-3 saatte bir. Şuan ise 3,5 aylığız bayadır kesintisiz 5-6 saat uyuyor ilk derin uykusuna geçince ve kendisi acıkınca uyanıyor yine ben ellemiyorum. Kilosu yerindeyse neden uyuyan bebeği uyandırayım ki uyusun. Ben normal diye biliyorum her doktor farklı yorumlayabiliyor bu konuyu
yavrupotuncek annesigurbaaan Osman gönülal diye bı doktor var onun tavsiyeleri üzerine ben 2, aylık kilosu iyi olan bebeğimi kaldirmiyorum maksimum 4 buçuk saat falan uyuyo ama kendisi uyaniyo yeri geliyo 2 saatte bir ama genel olara 3 saat sizinkide üç aylık kilosu iyiyse hiç uyandirmayin
adaatuna annesigurbaaan 45.günden sonra hiç uyandırmadım bebeğimi gerek yok kocaman olmuş bebeğiniz uyandırmayın
zk1611 annesigurbaaan ben uyandırmıyorum valla değil 5 saat 7 saatte uyusa uyutacamda o kadar beklemiyo max 5 saat uyuyo o da nadiren yani bence gece uykusu daha önemli ya
Gulsahgrbz Benim kızım 2 ay 20 günlük gündüz sadece emerken uyukluyo onun disinda bir uykj düzeni yok gece de 4 de kadar uyumiyor direniuor ne yapsam uyumuuor gecede 4 yada 5 te uyuyor ve 6 saat deliksiz uyuyor uzun suredir de boyle ilk zamanlar uyandirmaya calistim ama uyanmiyor baktim bi sıkıntı da olmuyor yani simdi dokunmuuorum bnde uykumu almis oluyorum o yuzden
ezgikrgz Benim bebeğim 2.5 aylık gece bazen 5 saat uyuyor kaldırmıyorum zaten acıkınca kalkıp ağlıyor bence uykusunu alması da önemli🙏🏻