denizkiziblog Kararsız kaldım anneler, dalin ıslak pamuk havlu mu daha iyi yoksa sleppy mi? Yorumlarınıza göre toplu alım yapacağım. Bir önceki kullandığımdan memnun kalmadım, yaramadı gibi pek... Ondan değiştirmek, yenisine geçmek istiyorum.
ArjenUmut denizkiziblog önceki hangisiydi. Ben basta uni baby nin yeni doğanını aldım. Şu an baby me nin yeni doğanı ni kullanıyorum memnunum.
Mini9 denizkiziblog dalin hakkında bi fikrim yok ben prima Aqua pure kullandım gayet güzel ama pahalıydı sonrasında aynı içeriğe sahip sleepy natural ve joker in kendi ürünü olan yenidoğan ıslak mendilini denedim. Sleepy ile devam ediyorum ve çok memnunum hem içeriği temiz hem de mendilleri büyük ve kalın dokulu 👍🏻
Zeynepadem denizkiziblogen iyisi temizleme pamuğu bence ben 5 aydır kullanıyorum oğluma ıslak mendil sağlıklı değil hiç tenine degdirmedm bile
Ladymom denizkiziblog Sleepy baby Me ya da pampers. Uni baby içerik değişikliğine gitmiş zararlı bir madde eklenmiş.
Aylngr Şokun ıslak mendilini kullanıyorum 2 aydır cok memnunum daha hiç pişiğimiz olmadı maşallah, mühendisinoğlu sayfasında da içeriği temiz onaylanmış bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorumm
Erencinarinannesi denizkiziblog ben 5 ay 20 günlük bebeğime sleepy natural yenidoğan kullanıyorum doğduğu ilk günden itibaren
Niloy denizkiziblog ben bebeğime doğduğundan beri sleepy natural yenidoğan ıslak mendil kullanıyorum. Fiyatına değiyor bence İnsan poposuna vs. Sürterken hiç tedirgin olmuyor. Toplu olarak internetten alıyorum ve gayet ucuza geliyor.