Ozra 123fff ben geçen sene gittiğimde sinek kovucu sprey Güneş kremi Müslin bornoz havlu niyetine denizden çıkar çıkmaz onu geçirdim üstüne çok rahat ettim Kova kürek seti Küçük olduğu için simit almıştım ama bu sene kolluk alıcam aklıma gelenler bunlar
Mimoza-kizim 123fff bebek icin nevresim takımı ( bizim gittigimiz otelde park yatak vardi ben oyuzden goturmustum burun aspiratörü calpol mayo bez gunes kremi şapka kum oyuncakları ustu kapalı simitlerdende almistim smdilik aklima gelenler bunlar
S_x_w 123fff yazılanlara ek uv filtreli mayo ve yine uv filtreli enseyi kapatan şapka👍🏻 yürüyor olursa mutlaka havuz kenarı için slipstop
elmaliturtam 123fff güneş kremi, ateş düşürücü, probiyotik, ateş ölçer, soğuk algınlığı şurubu, yedek mayo, şapka, sinek koruyucu sprey yürüyor ise kaydırmaz taban deniz ayakkabısı, bebek arabası, Müslin örtü oyalanacağı oyuncakları sevdiği
sezer2022 123fff şemsiyeli simit almıştım tam o yaşta Kıbrıs’a gitmiştik çok keyif aldı 🥰 bol bol mayo bez ve açık büfeyse mezeler bana süper ek gıda olmuştu, yoğurtlu meyveleri ve kompostoları vardı hep,, sadece uçakta meyve püresi ve en sevdiği oyuncakları almıştım, şapka güneş kremi ve calpol unutma
Ogulluana 123fff bol yedek kıyafet, sinek kovucu, güneş kremi, ateş ölçer, ateş düşürücü calpol, uzun kollu mayo, şapka, kaymaz taban patik slip stop
S_x_w 123fff ben ikisini de kullandım ama kayar diye daha çok slipstop vardı açıkçası..benimki 18 aylıktı ve koşturuyordu hee yerde 😊
Hellobello 123fff linkim de var ama burda paylaşmak yasak 😀decathlondan uv korumalı şapka diye bakın oradan aldım
1gulceninannesi 123fff bu yaz biz De Antalya’ya gideceğiz şimdiden aldık. Geçen sene de gitmiştik o zaman 6 aylıktı bu sene 1,5 yaşında olacak. Bol bol zıbın, müslin kullanmıştım. Güneş kremi çok önemli, şapka, kaydırmaz havuz patiği, bolca mayo bez önemli olanlar
123fff Hellobello peki son bi sorum 😁 12 aylık olucaz gittiğimizde ama bedenlerde 18-36 var acaba büyük mü gelirrr