Elif171 Kızlar aranızda Instagramda içerik üreten varmı o kadar uğraşıp video paylaşıyorum hiç izlenme olmuyor başkaların videoları nasıl keşfete düşüyor anlamıyorum nerde yanlış yapıyorum😔
nuurrtrkmn Elif171 Merhabalar, öncelikle güncel trend müziklerle reels eklemeniz çok önemli, bir de çekim kalitesi tabiiki ☺️
[silindi] Elif171 Kanca başlık kullanmanız lazım. İlk 3 saniye çok önemli. İzleyici videoda tutmanız lazım. Birde beğeni takipçi etkinliğine katılmayın algoritma bozuluyor. Bana çekilişten takipçi geldi. Bütün izlenmelerim düştü..
Niluferozer nuurrtrkmn katılıyorum size ne zaman oğlumla güncel popüler olan bir video çeksem keşfettesiniz diye resim atıyorlar 🤭
Eysar Elif171 içeriklerinize baktım uğraşıniz var ama daha orijinal olabilir ev hali gibi basit yanlış anlamayin daha atarlı kahve reelsleri sözleri vs
Elif171 [silindi] katılmadığım zamanda izlenmiyor herşeyi denedim bazen keşfete bakıyorum saçma sapan videolar bir sürü beğeni ve izlenme alıyor
[silindi] Elif171 Bana takipçi gelmeden önce 166k 50k 30k izlenme alıyordum. Takipçi gelince 300 500ü geçmiyor. Yeni yeni düzeldi. Takipçilerin hepsini sildim.
nuurrtrkmn Niluferozer Ayneen, yeni çıkan akımları hemen değerlendirmek lazımm ☺️ Bir de bazen hiç gündemde olmayan çok eski müziklerle de çekildiği zaman ilgi çekiyor ve gündeme siz düşürebiliyorsunuz o müziği ☺️