aybknese Gynefix spirali kendim satın alıp devlet hastanesinde taktırabiliyor muyum bilgisi olan var mı
Hamburgerr aybknese gynefixi bilmiyorum ama ben hormonlu yani mirenayı alıp götürdüm taktılar onu da takıyorlardır
kubra717_ Hamburgerr bende taktırdım canim bir ay olcak da doktor kesilceksin korkma dedi adetten sanada dedimi yani olur belkide ama cok yogun olmaz leke gibi olur ee ben her ay korkuylami yaşıcam hamilemiyim değilmiyim diye adet gormezsem
aybknese Hamburgerr ücretli bir spiralmiş devlette olmadığı için takmayabilirler diye düşünüyorum ama sormakta fayda var. Teşekkürler cevabınıza
Hamburgerr kubra717_ benim zaten kanamam cok ve 10 günde bir falan olup 2 ay bitmediği oluyordu o sebeple taktırdım olmamak benim işime gelir 😂 evet leke gibi olup 10 gün sürüyormus normalde ama hiç olmazsın demedi annemde 9 yıldır var mesela hep leke gibi oldu
kubra717_ Hamburgerr valla öylemi benim normaldi kanamam öyle olmazsan korkma falan dedide yani günü gelince leke oluyo anliyosun demi
Hamburgerr kubra717_ evet anlaşılıyo ama sizin azsa tamamende kesebilir birisi çıkartmaya gelmişti hiç olmuyomuş anneminde benimde yoğun biz o yüzden hormonlu taktırdık sizin normalse hormonsuzdan taktırsaydınız keşke
senaa0642 aysegulkkoca merhaba ben yeni taktırmak için aldım özele gittim doktor muayene ettiğinde rahim duvarımın 1 cm den az olduğunu söyledi ve risk olabilirmiş bu yüzden elimde kaldı 4600 e almıştım ben 4200 e veriyorum almak isteyem olursa bir de taktırma ücreti veriyorsunuz o da değişiyor yerine göre bana 3800 dediler