Melikkee 6 ay 22 günlüğüz üst iki sivri dişler neredeyse bir aydır bu durumda ne zaman patlar 😞 çok huysuz geceleri surekli ağlayarak uyanıyor uyandıktan sonra bile ağlamaya devam ediyor
1Eczacanne Melikkee erüpsiyon kisti olabilir mi? Çünkü benim de oğlumda vardı kendiliğinden indi şişler birde köpek dişleri en erken 12 ayda diye biliyorum 🤷🏻♀️
BabyBerry Aiiit iyi ki attınız foto yemin ederim diyorum patlamaya hazır veya diş basıl gelir diye bakıyordum. Baya baya belli oluyormuş. Kızım 7 aylık hiç gelen giden yok
Melikkee BabyBerry yok hayır işe yarar mı emin olamadığım için almadım acaba ise yarıyor mu siz kullanıyor musunuz ?
Melikkee 1Eczacanne O nedir hiç bilemiyorum 6. Ayında doktora gittik 5. Aydan beri doktor damaklari oluşmuş demişti gittiğimizde sivri dişleri çıkıyor galiba dedim oda olabilir genetik bu önce hangi dışı çıktığı önemli degil dedi
Melikkee 1Eczacanne diğer sivri diş de bu durumda o dediğiniz şey iki tarafta da aynı anda olabilir mi ve tedavi edilmeli mi kendiliğinden mi geçiyor yoksa bor diş doktoruna mi gitsem
1Eczacanne Melikkee kendiliğinden geçiyor herhangi bir tedaviye gerek yok kanayabilir patlayabilir korkmayın