princessgirl Selam kızlar 16 günlük olduk çok şükür beslenme düzeniniz nasıl sağım mı yapıyorsunuz emziriyor musunuz mama veriyor musunuz kaç saatte bir acıkıyor bebeğiniz ?
Eylulalyamom princessgirl 20 günlük bebeğim gündüzleri 2, geceleri 3 saatte 1 besliyorum. Sağım yaparak biberonla besliyorum ortalama 70-100 cc süt içiyor her öğünde, her gün değil ama doymadığını düşündüğüm zaman günde 1 kere mama verebiliyorum
kuzey0301 princessgirl başından beri 2 3 saate bir emziriyorum istediğinde veriyorum sağma da yaptım mama da verdim ama Biberon verince öğürme yapıyor o yüzden bıraktım canım
seizetheday princessgirl 17 günlük olduk bizde ne zaman isterse o zaman emziriyorum sadece 3 saati geçerse uyandırmaya çalışıyorum o kadar
princessgirl Eylulalyamom ya benimde güzel geliyordu sütüm şimdi azaldı 50 60 cc anca geliyor ne yiyorsunuz süt yapması için içtiğiniz yediğiniz şeyler var mı
princessgirl kuzey0301 benimde bir göğüsümü tutamadı maalesef tek gögüste yetmiyor o yüzden mecbur sağıyorum yaa keşke ikisini de tutturabilsem sağım yapmak benim için zor oluyor
Eylulalyamom princessgirl bestlak damla kullanıyorum birde kuru dut aldım onu kaynatmaya başlayacağım bu akşamdan itibaren birde günde 1 kere de iki göğüsü aynı anda 20dk sağ 10 dk mola 10 dk sağ 10dk mola 10dk sağ ve bitir yapıyorum çok faydası oldu hem stoklu sütüm oluyor rahatça uyuyabiliyorum uyuduğumda artıyor sütüm Hemde bunun etkisiylede artıyor
princessgirl Eylulalyamom çiftli pompamı lazım onun için benim tekli pompam bende bestlak kullanıyorum başlarda güzel geliyordu artıyorduda ama nolduysa 2 3 gündür azaldı anlamadım nedenini
Eylulalyamom princessgirl tekli pompa süresi 12dk sağ 12dk sol 8sağ 8sol 8sağ 8sol 8sağ 8sol bu şekilde deneyebilirsiniz, yorgun ve uykusuzsan ondan da azalıyor olabilir
lilasmomy 15 günlük bizimki de maalesef hala doğum kilosunu yakalayamadık 🙄 başta sütüm gelmedi mama verdik sonra beni emerken doyduğunu düşündük mamayı azalttık meğerse çocuk aynı kiloda kalmış (arada 50 gram aldı verdi falan) hiç ağlayan durmayan bi bebek de değil istediğinde emziriyorum 2 saatte bir uyandırıyorum ama yine de kilo alımı yavaş 😢 var mı bu durumu yaşayan
Eylulalyamom lilasmomy benim bebeğimde ilk başta hafif bir sarılık yaşadı onu önlemek için saatlik 30cc süt veriyordum sonrasında doktor midesinin dinlenmesi gerektiğini söyledi gündüz 2 saatte 1 gece 3 saatte 1 60cc süt ver midesi dinlenir dedi bu şekilde yaptığımda hızlıca toparladı doymadığını düşünüyorsam mama verdim hemen toparladı çok şükür sarılığı hızlıca bitirdik belki bu şekilde deneyebilirsiniz ama emzirirken bunu nasıl ayarlarsınız bilmiyorum emzirmediğim için
lilasmomy Eylulalyamom bizim de sarılık yeni yeni düştü tedaviye gerek yok süt sarılığı dedi sınırın altındaydı. Ama dediğiniz gibi emzirirken zor hem emzirip hem mama çocuğa fazla geliyo gibi
4nur123 mommmy_ benimde 20 ocak ta doğdu gece beslenme için uyandırıyor musunuz kaç saatte bir kaç dakika
Eylulalyamom princessgirl bunda mola yok zaten tek meme olarak yaptığın için diğer meme dinlenmiş oluyor
princessgirl Eylulalyamom çok teşekkür ederim son bir soru kusura bakma lütfen 😢 kaç saatte bir yapmam lazım ya da günde bir defa mı bu şekil yapacam
hasretsisman2201 Bizde 18 günlük olduuuk 21 Ocak doğum tarihimiz şu an emzirmeye çalışıyorum kilosu iyi duruyor ama takipteyiz haftaya duruma göre mama başlanacak ve dil bağımız var emme,kilo alma konusunda sıkıntı yaşarsak kestireceğiz 💖🙂
Eylulalyamom princessgirl princessgirl estağfurullah canım günde maksimum 2 kere yapabilirsin ben 1 kere yapıyorum çıkan sütü stok yapıyorum gün içinde uykum olduğunda ısıtıp veriyorum hemen uyuyorum diğer öğünlerime taze sağıyorum