zeynep_yze Kumru_ bende kizimda sadece kanguruyu almıştım kızım 4 aylık diye gerek duymamıştım ama pisman oldum şimdi oglum 2 buçuk aylik alsaymisim ona kullanirdim artik 1 ay kadar sabredecegiz koymak için 😊
Kumru_ zeynep_yze Anladım canım bana da annem kanguru aldı ama aparati yok oğlum da ben iş yaparken hiç durmuyor kullanayım dedim ama bakalim💁
zeynep_yze Kumru_ ben onu kizim da beceremedim çoğu kisi koyup is yapabiliyormus 😊 bebeginiz kac aylik
Kumru_ [silindi] evet ya daha çok küçük ama işlerimi yaparken hiç durmuyor yanlızim bir de o yüzden kullanmak istiyorum
Hunilianne Kumru_ 7-8 kiloya kadar yenidoğan aparatı gerekliymiş. Sizin minnoş daha küçük sanırım. Ben de bakıyorum kanguru bu aralar
Defnedilan34 Kumru_ evet tatlım onların kendi kangurusu oluyor sadece onlara takılıyor bende senin evdeki kanguruya almak istedim olmuyor dediler sonra kendi kangurusu ile olanı aldim
Kumru_ Canscans Ben özelden yazmayı bilmiyorum siz yazar mısınız? Bir de her kanguruya oluyor mu elinizdeki aparat