evlatkokusucennetkokusu Kızlar bebeğim 9.gününden beri gazı başladı. Sab simpleks ve maflor kullanıyorum masa yapıyorum çaylar tüketiyorum bana mısın demiyor hiç rahatlamiyor maalesef. 2 çocuğum daha var 1 i özel çocuk. Zinco aldım acaba işe yararmı. Lütfen yazın
beyser evlatkokusucennetkokusu zinco hiç işe yaramadı benim kızımda arkadaşımda ikizleri de kullandi oda hiç fayda görmedi
elira evlatkokusucennetkokusu benimde kızım 1 aylıktan sonra gaz problemi yaşadı. Çoğu damlayı kullandık fayda etmedi. Zinco iyi geldi.
Buzperisi evlatkokusucennetkokusu Benim bebeğim de özel bir bebek. Ben zeytinyagi koyuyorum sütüne ve mamasına. Daha rahat çıkarıyor doktoruna sorup deneyebilirsin
Gozdeklnc20 İlk 3 ay bizim de aşırı gazımız vardı. Kullanmadığımız gaz damlası kalmadı. Zinco iyi geldi bize
Gozdeklnc20 evlatkokusucennetkokusu inşallah 🙏 ama her damla her bebeğe aynı etkiyi etmiyor. Kimisi çok fayda görür kimisi görmez. Deneye deneye bulacaksınız
evlatkokusucennetkokusu Gozdeklnc20 Evet canım aynen öyle. 2. Kızımda deneye deneye 3 ay geçmişti. Hiç birinin de faydası olmamıştı.
beyser evlatkokusucennetkokusu bazı bebek gerçekten çok zor oluyor ya ilk kizim öyleydi bu gaz damlalarida bnce biraz hikaye çocuk gazliysa gazlı çokta bı çözüm olmuyor illa uğraştırıyor
evlatkokusucennetkokusu elira tşk ederim canım. İnşallah bizede iyi gelir aksi halde pes edecem zaten. Tam anlamıyla kaç günde etki etti acaba
elira evlatkokusucennetkokusu çok bakamıyorum kusura bakmayın. Kullanmaya başladığımız gün etki etti bizde . İnşallah sizede iyi gelir 🙏
B1elf evlatkokusucennetkokusu biz de saydiklariniza ek relactaz nurse harweys vs kullandık hiçbiri bir işe yaramadı ama görümcemde çocuğuna benim onerimle ilk zinco aldı hemen faydasını görmüş birazda çocuktan çocuğa değişiyor galiba