Melekylmzz Kızım 9 ayına yeni girdi İki gündür 38 buçuk ateşi var Calpol verdim düşüyor 37’ye sonra tekrar çıkıyor ilaç dışında ne yapabilirim ılık duş aldırdım doğal ateş düşürücü önerileriniz varsa yazar mısınız
cogulsahis Melekylmzz kusura bakmayın yeni gördüm umarım bebeğiniz iyileşmiştir benim ikiz bebeklerime de bir şey yok dendi 2 farklı doktor 6 gün ateşi biz düşürdük geri çıktı biz düşürdük geri çıktı derken sağlık ocağına baktırdım tahlillerine enfeksiyon varmış antibiyotik içtiler düzeldiler ateş çok önemli havale riskinden dolayı. Geçmiş olsun.
Melekylmzz cogulsahis teşekkür ederim 3 gün sürdü bizim ateş sonra düzeldi bidaha götürmedim bende şuan iyi dişleri çıkıyor onun da huzursuzluğu var
Edanurmasal Melekylmzz merhaba benimde bebeğim ilk dişini çıkarcak çok ağlıyor sürekli damaklarını kaşımak istiyor 2 gün ateşi çıktı şimdide çok huzursuz acısını hafifletmek için ne yapabilirim
Melekylmzz Edanurmasal kendi mendilini ıslatıp dolaba koyun sonra eline verin soğuk ısırdıkça damakları rahatlıyor benim bebeğim 9 aylık hala diş olayı devam ediyor havuç soyup suya koyuyorum dolaba bırakıyorum sonra eline veriyorum çok rahatlıyor