Eylusunannesi6 Eylül anneleri bebeklerinizin gelişimi nasıl neler yapabiliyorlar benim kızım sesli gülmeye başladı oyuncaklarını tutmaya çalışıyor reflü yatağında dönmeye çalışğyor sürekli kucak istiyor meme reddi başladı nesneleri takip ediyor boynunu kaldırıp kalkmak istiyor 🌸🌸
wafflee_42 Eylusunannesi6 3 ay 15 günlük olduk. Eline nesne alıp ağzına götürmeyi bilmiyor daha. Normal mi sizce
deryata Eylusunannesi6 9 Eylül doğumlu oğlum. Sesli gülüyor. Sesleri insanları gözleriyle takip ediyor. Elleri sürekli ağzında hafif salyası var. İştahı eskiye göre azaldı. Zeka kartlarıyla oynamayı seviyor. Ama henüz dönemiyor ve oyuncaklarını kavrayamıyor 😭
Zehrauzunoglu Eylusunannesi6 6 eylul dogumluyuz.. meme reddi var 😒🤱 başını sırt ustuyken kaldırmaya calışmıyor ama yuzustuyken baya yukarı kaldırıyor. 🙇♂️ kollarından tutup ayaklarını yere basınca adım atmaya basladı (bugun ilk kez).🤩 oyuncak tutabiliyor, agzına goturebılıyor. 💁♀️ Dönme çabası henüz yok. 🤦♀️ Sesli gülüyo (özellikle babası kucagında havaya ucurup hoppala yapınca). 🤣 Babası ve ben hariç kimsede durmuyo yabancılıyor 🙅♀️ İki avucuyla parmagımı tutturdugumda benden tutunarak oturur pozisyona geçebiliyor👼
Denizeslemm wafflee_42 perşembe 3 aylık olucaz zorla tutturuyorum bişeyleri ağzına götüremeden düşürüyo🥰
deryata Ayaz20-19 siyah beyaz kartlar var canım. Değişik resimler var üzerlerinde yatırıp onları gösteriyorum tek tek.
Zehrauzunoglu Eylusunannesi6 3 kilo dogdu 3 hafta erken dogdu su an kılosu 8 e yakın sanırım 3 aylıkken 7 ydi
ddddf Sesli gülüyor,sırt üstü yakasından çekiştiriyor kalkmaya çalışıyor😃uyumak istemiyor,hep kucakta gezmek istiyor
Zubeydeeren Eylusunannesi6 kalkmaya çalışıyor Sesli gülüyor Aguluyor Beni ve babasını tanıyor başkasının kucagina gittiginde gozlerini benden ayırmıyor Oyuncaklarını tutuyor ağzına alamayinca ağlıyor sinirleniyor Henuz bi donme cabamiz yok 3 ay 11 gunluguz 🥰
Dyg3436 4 Eylül doğumluyuz oğlum meme reddine başladı mecbur sağıp veriyorum çok huysuzluk ağlama nöbetleri var uyutmak çok zor ağlaya ağlaya uyuyor eline aldığı her şeyi ağzına götürmeye çalışıyor henüz dönme çabası yok yüz üstü durmayı hiç istemiyor
Zehrauzunoglu Dyg3436 bızım de oyle bı tutturdu mu o nöbet gecmiyo emmıyo da tutturunca. Ben de azcık kaşıkla agzına sut damlatıyom bıraz sakinleşince emıyo anca
Merveyavuzktm 13 Eylül doğumlu oğlum ; ellerimi tutunca kalkmak istiyor çığlık atıyor farklı farklı seslerle oyun halısında oynuyor çıngırağını tutuyor ağzına sadece ellerini götürüyor ( emziği düşünce) bol bol tükürüyor püüfff yapa yapa 😂 henüz kahkaha atmıyor ama haa diye yandan gülümsüyor sanırım kahkahaya hazırlık :)
Ulviyeesil 5 Eylül bizde de meme reddi var tutamıyorum kucağımda durmadan kendini atmak istiyor sesli gülmeye başladı ama her zaman yapmıyor 01 den önce uyutamıyorum
Dyg3436 Zehrauzunoglu hiç istemediğim şey en çok korktuğum gece emiyorda gündüz sıkıntı oluyor kesinlikle emmiyor