asaletsoydangelir 3 yaşına 1 ay var ve acaba bebeği mi kıskanıyor diyorum ama kardesini seviyor öpüyor sariliyo. Herşeye bı mana arıyo bağırma ağlama kırıp dokme laf dinlemez önce böyle değil di çok sakin akıllı bir çocuktu
asaletsoydangelir asaletsoydangelir 3 yaşına girecek olan çocuklarinizda böylemi veya olan oldumu abisi de var o tam tersi sakindi büyüdü yaramaz oldu
Tosbikkkk asaletsoydangelir kesinlikle kıskanıyor olabilir canım benim oğlumda 3 bucuk yaşında Mesela ben şuan kardeş düşünmüyorum çünkü biliyorum kesn kıskanıp huysuzluk çıkarır eminim yani. Sana önerim daha çok ilgilen onunla 💛
NisanB asaletsoydangelir benim kızım suan 4.5 yaşında hiç 2 yaş sende falan yasamadik. Ama 3 yaşında öyle bir huyu degsti ki o sakin çocuk gtti bambaşka biri geldi sanki kızıma nasilsin desem agliyo du o derece Ama Allah tan fazla surmedi daha snra duzeldi biraz sabırlı olup çok fazla üzerine gtmemek gerekiyo
pembesalyangoz asaletsoydangelir aynı durumdayiz 3 yaşında kardeşini deliler gibi kıskanıyor sevse de, Allah bize sabır versin diyelim 🙈
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Benm oğlum(3yasında) bizbizeyken çok uslu söz dinleyen bir çocuk, çok güzel anlaşıyoruz, ara ara evet o dedikleriniz oluyor ama çok değil. Genel olarak anneanne, hala fln onları görünce daha huysuz Bi çocuk oluyor, ama dediğim gibi fazla değil
asaletsoydangelir NeclaLeylaCeydaOhnealaneala oğlum baya abartarak yapıyor sanki bilerek kasten yapiyo
asaletsoydangelir Tosbikkkk ilgileniyor um çizim kalem aldım onlara oturup birlikte boyama falan yapıyoruz oyun oynuyorz bnde anlamadım çocuk değişti birden kardeşini kıskanıp döver hani sevmez çünkü çok seviyo
asaletsoydangelir pembesalyangoz paylaşmıyor bile kim sevse kucağına alsa ağlıyor anne götürüyor diye bağırıp ağlıyor 🤭
Elifkskll asaletsoydangelir 1 bucuk yaşından başladı bizde bu anlattıklarınız 1 yıldır aynı düzelmiyor asla
asaletsoydangelir Elifkskll yok canım ya bnim oğlum iyidi çok akilydi ne olduysa bu bir ay içinde oldu 24 gündür doğum yaptım doğum yapmadan önce başladı
Belcim30 asaletsoydangelir bu durumu tek çocukla yaşıyorum kendini sürekli bebek yapıyor 🤷♀️ kendini o şekilde görmekten çok keyif alıyor 😁 bir yere gezmeye gidince rahattım öncesi şimdi beni hiç dinlemiyor bilmiyorum bakalım ne zaman sürecek bu durum