kkaleyna Hanımlar merhaba, 2 ay 10 günlük bebeğim var. Kanguru almak istiyorum. Henüz erken mi bilmiyorum ama en azından arada bir kullanmak istiyorum. Sizin kullanıp memnun kaldığınız m oturuşuna uygun bir kanguru var mı önerebileceğiniz?
BerilEce kkaleyna e bebek bel.destekli kullandım. Yaklaşık 3 ay 10 günlükken kullanmaya başladım. Doktorum 3 aydan önce onermedi
Hilalkahraman kkaleyna ilk aylar sling kullandım kangurumun yenidoğan aparatı yoktu ama 3 4 aylık olduğundan beri normal kanguru kullanıyorum. İlkay baby özellikle 20 kiloya kadar taşıma kapasitesi olduğundan tercih etmiştim ergonomik olmasına bacak duruşunu desteklemesine ve omuz askılarının geniş olmasına dikkat edin
kimbumadam kkaleyna bizdeki bu canım M şekilde oluyor bacakları yenidoğan yastığı da var https://solomombaby.com/urun/urban-360-siyah/
kkaleyna kimbumadam memnun kaldınız mı peki benimde açıkcası hoşuma gitti bu model ve birde tek başıma takabilir miyim acaba çok zor mu bağlanması
nuroner kimbumadam yenidoğandan itibaren rahat kullanabildiniz mi 2aylık benim oğlumda kullanışlı bir şey arıyorum bende
kkaleyna kimbumadam ay çok teşekkür ederim cidden eve tıkınıp kaldım travel sistem bebek arabasıyla tek dışarı çıkmak çok zor
kimbumadam kkaleyna ya hani parka falan gideceksen arabayı çıkarırsın da hadi bi markete gidim için zahmete değmiyor cidden Babasıyla ekmek almaya bile gönderiyordum ben Alışsın heheh