Balliiii Allah aşkına düzenli uykusu olan 18 aylık bebek neden 2 aydır geceleri ful uyanıyor. Gece mamasına tekrar başladılar nasıl bıraktıracağım ağlıcam artık
kolonyalimendil Balliiii 15 aylık iki haftadır bizde böyleyiz çözemedim gitti uykusunda sürekli bi dönme kendini rahatsız etme mızıklanma uyanma şimdi de mama içiyor bakalım geri ne zaman yatacak 2 saat anca uyudum herhalde 🤦🏼♀️
Beratim17 Balliiii benimkide 10 aylık kaç kez uyandı hatırlamıyorum uykusuzluktan gözlerim yanıyor hala ayaklarımda sallıyorum ne zaman geçecek bu gunler mahvoldum bi bebek uykuyu hiç mi sevmez ya
tedbea 30 aylık benimki de aynı. Uyanıp duruyor sinirlerim havada uykumu alamıyorum sürekli uyanığım bıktım
Rabia_asel727 tedbea benim kızım da 22 aylık kafayı yemek üzereyim bütün gece ayaktayız sinir sistemim değişti hiç iyi hissetmiyorum
Balliiii kolonyalimendil ay bende gece maması içmiyorlardı uyanıp ağlıyorlar aç sanıp verdim her gece içiyorlar nasıl bir döngüye girdim ya
Rabia_asel727 Yani denemediğim şey kalmadı ama sürekli uyanıyor dün gece 7 de uyuduk bugün yine ayaktayım sallıyorum
Balliiii Rabia_asel727 aynıyım biri yanımda pışpışlıyorum biri ayağımda sallıyorum sabahın 5,30 da yattım