Lalezlal Kızlar herkese merhaba yarın 9 ay aşısı olucaz ateş yapar diyorlar önceki aşılarda ateş olmadı tecrübeleriniz nelerdir ateş yaparmı kaç gün sürer size soruyorum çünkü hemşiremin ağzından cımbızla laf alıyorum
Gizmokzilla Lalezlal valla bizde sadece yapılırken biraz mızıldadı sonrası hiç bi şey yokmuş gibiydi ateş falan yapmadı 🙂
Kbraunvr Lalezlal Merhaba ben götürdüm ama hemşire yapmadı aynı aşıyı 1 yaş zamanında da yapıyoruz çocuğun vücuduna 2 kere enşekte etmeyi önermiyoruz yine de annelerin tercihine kalmış yapayım mı deyince bende yaptırmadan geldim 🤔😌
Lalezlal Gizmokzilla ay inşallah bizimde öyle olur bu ara bi huysuz ek gıda reddi başladı iki gündür bide ateş olursa mahvolur yavrum
delihahatce Kbraunvr bende götürdüm yumurta alerjisi var mı varsa yapmıyoruz dedi bende sarısına yok alerjisi dedim önce yapalım dedi sonra doktor ile konuşunca yapmadı aynı aşı bir yaşından sonra da yapılıyor zorunlu aşı değil zaten dedi o yüzden bir yaş sonrası yapalım dedi bende tamam dedim yaptırmadım
Lalezlal Benim hemşire arayıp duruyor geçen hafta yaptıracaktık boğazında kuşağında kızarıklık vardı antibiyotik başladık bir hafta sonra gelin dediler yarın gidicez bize seçenek sunmadılar
Melek-Naz1 Lalezlal merhaba kızımın da boğazında kızarıklık var azitro kullanıyoruz 9 aylık siz ne kullandınız geçmedi çünkü doktora yine götüreceğim de sizi merak ettim
Lalezlal Melek-Naz1 augmentin kullanıyoruz ama geçmedi gibi eli hala kulağında bakalım bugün kontrolü var aynı zamanda aşısı var
Lalezlal delihahatce banada sordu yumurta süt alerjisini sarısına yok dedim beyazını denemedim dedim tamam o zaman yapalım dedi yaptılar
Lalezlal Htcypc hayır menenjit yaptıramadım bağışıklık değerleri düşük olduğu için uygun görmedi doktorumuz