Herkese merhaba kızlar Ne yazık ki süt konusunda çoğu anne gibi bende müzdaribim ve mama yerine bebeğimi doyasıya emzirmek istiyorum lakin gece bol olan sütüm gündüz damla damla geliyor.Neyse konu şu ki;bu hafta doktorum bana motilium adında bir ilaç tavsiye etti,aslında mide ilacı yan etkisi süt hormonunu fazlalaştırması.Bebeğe hiçbir zararı yokmuş bu arada. İçinizden bu ilacı kullanan duyan eden sonuç alan ya da sonuç alanını duyan var mıdır?
Zuzu ilk defa duyuyotum cnm enteresan mide ilacı süt hormonu yapması
Zuzu bestlak direk süt arttırıcı hastanede Doğumdan sonra süt gelişime göre öneriliyor v çok işe yarıyor dene canm
Zuzu ilaç olarak ta geçmiyor ayrıca gıda gibi suya damlatıyorsun 3 defa süt arttırıcı
Zuzu ben de senden görüp çocuk doktorumuza sordum kullanabilirsiniz dedi. Ama günde kaç tane kullanıcaz. Sabah 1 tane yeterli olur sanırım değil mi?
Zuzu benm doktorum da verdi motilium bağırsak ilacı ama süt arttıryrmş içtim bnde ilk zamanlar
Zuzu Sut olayi da yapisal bir durum bence. Bende bir cok seyi denedim evet sutumde artis oldu ama oyle şakır şakır da çok olmadı hiç bir zaman. Kimisi hiç dikkat etmediği halde sütü bol oluyor, bazımısımda benim gibi takviyelerle artıyor. Ben en çok rahat, mutlu, uykumu aldığım ve bol su tükettiğim zamanlarda sütüm daha iyi olduğunu gördüm.
Zuzu kesinlikle tahin helvası. Fışkırırcasına akıyo. Kahvaltıda 2.3 dilim tüketiyorum. Ve Her emzirme öncesinde bir dilim atıyorum ağzıma. Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum. İnşallah sizde de etki eder 🤗
Zuzu ben kullanıyorum ama yanında promalt ve humana stıll tea de ıcıyorum hergun sutum arttı ama hangısınden bılemıyorum 😊
Gorursensoyle 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Evet kuzum ben de şaşırdım ama öyleymiş,Avrupa da tüm annelere veriyormuş hatta doktorlar.Bizim ülkede emzirmeye destek tek kişi olmadığından böyle oluyoruz işte.Bizdekiler anca aç bu çocuk sütün yetmiyp falan desinler 🙈
Zuzu ya sorma strese giriyorum dün daha 14 günlük kızıma bakışım değişti süt yok diye diye moralim bozuldu kendime kızdım kızımdan soğicam diye çok korktum allahım bu dönemleri kolaylıkla atlatmamızı nasip eylesin🙏 İlacı denersen ve fayda görürsen yazarmısın🤗
Asafinannesii bende bunu kullanıyorum çok faydalı
Asafinannesii galactago gibi bişi mi canım?Hemen deneyeyim çok teşekkür ederim 😘😘
Zuzu evet canım onu bende kullandım çok işe yarıyor
Gorursensoyle tabiki yazarım canım yazmam mı. Her ne kadar söylenenleri takmayacağım desem de bi şekilde kalıyo insanın aklında.Bebeğin stresi yetmiyo bi de saçma sapan sözlerle uğraşıyoruz
[bilinmeyen] tam 6 kutu bitirdim işe yaramadı canım bende 🤦🏻♀️
Zuzu bebeğiniz kaç günlük bende çok dertliyim ne yapsam olmadı benimki 58 günlük be sanırım artık hiç birşey fayda etmez 😒😒
Elifnaz kuzum benim bebeğim 3 ay 20 günlük.İlk 3 ay sütüm vardı sonra bi anda azaldı,ne yapsam da kar etmedi.Malt içecekler,humana,galactago,incir,hurma.İlk başta yarayan şeyler sanırım bunlar Şimdi son çare bu ilaç bakalım 🤔
[bilinmeyen] promalt denedinmi
Gizemzkan tadı acayip ya🙄
Ipekk dene canım birde hurma 🙏🏻👏🏻
Gizemzkan medine hurması dimi . Benim bebeğim küvözde cnm sütüm azalmıyor ama artmadıda miktar hep aynı . Damla, humana kullanıyorum. Promalt aldım işte bugünde. Ne yapacm bilmiyorum
Zuzu bende alıcam bugün belki faydası olur bende herşeyi denedim olmuyor 🤷♀️🤷♀️ Ama nolur burdan heber var bana oldumu bende yazarım 🙏🙏
Elifnaz canımmm benim vermem mi inşallahhhh işe yarar 🙏🙏
Zuzu günde kaç adet içicez canım biliyormusun
Zuzu Şuan ne durumda acaba öksürüğünüz.Bende prospani 5 gündür kullanıyorum biraz azalttı ama bazen hala çok öksürüyor.Bize fayda etmedi malesef.İyi gelir ümidiyle kullandım fakat iyi gelmedi.Sarimsakli yağı da bı gece sürdüm öksürük çok arttı sürünce bidaha sürmedim
Esinkrglle valla canım onu sormadım ama sorucam bakalım 🤔 öğrenirsen sende haber eder misin?
Elifnaz bilmiyorum kuzucuk ama sorucam doktoruma