Haticebrar Mamaqueen benim alerji olup olmadigi belli degil ama yinede tuketme dediler 10 gunu gecti tuketmiyorum on gunde yarim kiloya yakin almis. Sizde ne gibi belirtiler vardi?
Mervea Mamaqueen aylık 500-600 gram alıyordu şuan 19 aylık gelişiminde doğduğu günden bu yana hiç sorun yaşamadık
Nlngucluel Mamaqueen cnm kilo alımı belli aydan sorna yavasliyor alerji şuan etkilemedi 8 aylık sadece sürümü etkiledi psikolojik olarak azaldı diye düşünüyorum meme reddi yaptı bizde alerji
Mamaqueen Haticebrar kakasi mukuslu, eklem yerlerinde boyun bolgesinde kizarikliklar ve kuruluklar oluyor. Sizi nasil belli degil kanda cikmadi mi?
Haticebrar Mamaqueen kan kaka tahlili temiz cikti bizim kakada kan goruyorum ara ara baska bi belirti yok
Nlngucluel Haticebrar cnm tahlil her zaman net cikmiyormus alerjide çok araştırdım doktorum çok anlattı bana tahlil her zaman doğru olmayabilir diyet gösterecek bize dedi
Mervea Mamaqueen yani 500 gram üstü normal diyor doktorlar 12 ay boyunca diyet yaptım süt diyetini yeni açmaya başladık yumurta devam ediyor
Mamaqueen Nlngucluel evet canim anne sutu. Benim doktorumda az dedi 😢 nasil oluyor anlamiyorum 800 almasi lazimmis en az
Nlngucluel Mamaqueen bence sen iyi araştır cnm sadece anne sütü 500 gram yetiyor herkes öyle soyluyor