rozeriin öncelikle çok geçmiş olsun. Hassas ciltler baya sıkıntılı cilt tipleridir. Tıpkı yağlı ciltler gibi. Burda birçok arkadaşımız kullandıkları markalardan bahsetmişler. Çoğu da memnun kalmış. Fakat işin özü şu ki bir ürünün marka olması ya da çok pahalı olması o ürünün çok iyi bir ürün olduğu anlamına belki gelebilir ama önemli olan sizin cildinize iyi geliyor mu? Bu sorunun cevabı. Herkese iyi gelen ürünler size de iyi gelecek diye bir kural yok. Tabi ki o markanın kötü olduğunu göstermez bu. Yanlış anlaşılmasın bu dediğim. Siz cildinize ne iyi geliyor, hangi marka cildinizi sakinleştirdi bunu bulacaksınız. Bu da biraz zaman, deneme, yanılma olacak. Mesela ben ve kızkardeşim ikimizde karma cilde sahibiz. Benim kendi cildime kullandıklarım bana çok iyi geldi ama kızkardeşime hiç iyi gelmedi. Siyah noktaları çoğaldı, cildi aşırı kurudu. Baktığınızda aynı cilt tipi ikimizinde ama kullandığımız ürünler cildimizde farklılık gösterdi. Bana iyi gelen ona gelmedi mesela. O açıdan her cilt tipi farklılık göstereceği için şu marka kesin çok iyi gelecek sana çok mükemmel diye tavsiye veremem size. Çünkü onu sizin bulmanız gerekiyor. Bu arada ben estetisyenim. Sevgiler🌺