helinali Kızlar 2 aylık bebeğimin başı eğri gibi duruyor bu durumu yaşayan var mı nasıl bir çözüm buldunuz yardımcı olur musunuz
mrymkrm helinali benim bebegim de 2 aylık sağ taraf şişik ve arkasi uzun doğumdan beridir böyle. Öğlen gidip ultrason cektirecegiz. Yatırmadan kaynaklı değilse bir beyin cerrahına göstermenizde fayda var
eda-1amine helinali resminin atmanız biraz daha iyi olur şimdi nasıl uzun onu bilmiyoruz ki belkide size öyle geliyordur
Deletedmom104 helinali İşte ne taraf uzunsa o tarafa doğru yatırın, birde doktor görsün nolur nolmaz. Korkulacak bir şey değildir. Yatma şekline bağlıdır
mrymkrm helinali anlar tabi anlamasa bile ultrason ister onda çıkar diye düşünüyorum. Bizden istedi işte cektirecegiz. Siz de bilirsiniz doğduğundan beri mi var yoksa sonradan mı oldu
eda-1amine helinali bende tam bilmiyorum bilen biri yardımci olsa iyi olur çünkü bende hep kızımın kafasi eğri yamuk diye görürdüm sürekli farklı yatirdigim halde bı gün doktora goturdum senin gözün öyle goruyir kafası çok güzel dedi