zelisatlas Mrhba bebeğimde 3 cm böbrek genişlemesi olduğunu öğrendım bugun başına gelen oldumu çok endişeliyim ? 2 aylığız henüz
Elmsnghn zelisatlas idrar yolu enfeksiyonu vs oldu mu ? Benim oglum idrar yolu enfeksiyonu olduğunda başımıza gelmişti.
aysmezel zelisatlas benim oğlumda en son 13 ölçüldü baya yüksek dedi doktor ilaçlı sonda takılıp film çektirdik sorun çıkmadı çok şükür sünnet önerdi onun dışında takip edilmesi gerekiyor sürekli
Caglab zelisatlas bizim hala var 2 yaşındayız doğduğundan beri takipte cm i aynı kaldı cok şükür ama takip sıklıgı azalarak takip devam ediyor
Antalya0703 Derinn16 merhaba kaç yaşında iyileşti acaba oğlum 2aylıkken öğrendik 13aylık oldu her ay ultrason çektiriyoruz ve iyileşme yok malesef çok üzüldüm bugün iyi haber almayı çok istemiştim
Betshe Benim benebğim şuan 9 aylık sol böbrek 8 mm çıktı nöfroloji doktoruna randevu aldık ama endişeliyim büyüdükçe düzelmesi lazımmış ama bizim 5 aylıkken 5 mm di şimdi 8 olmuş büyümüş nolucak 🥹
HaniiiKaaaa Betshe merhaba bizim de 3 aylık nefrolojiye yönlendirdi Siz doktora girununce buraya yazar mısınız doktor ne dediyse
Betshe dorukalpinannesii doktor şuan için sorun yok böbrek fonksiyonlarını etkilememiş takip edicez dedi 3 ay sonra tekrar kontrole gidicem
egelisa dorukalpinannesii Merhabalar bizde şuna 3 aylığız 9mm çıktı şuna sizin düştüğü acaba durumunuz nedir nasıl bil yol izlediniz bize aylık takip önerdi doktorumuz
dorukalpinannesii @Betshe tathlilmi yaptı naptı bu ayda 9 mm çıktı büyümemiş şükür birşey demedi doktor ama bi nefrolojiye randevu almak istiyorum
Aysdfn Merhaba, böbrek genişlemesi sizlerde hamileyken mi olmuştu? Normalde ayrıntılıda falan belli olur diyorlar bizde belli olmadı hiç doğduktan sonra öğrendim iki böbreğindede varmış genişleme.
Betshe 0tulayt0 9 aylıkken gittiğimde 8 mm olmuştu şuan 10 aylık henuz gitmedim 11 yada 12 aylıkkrn tekrar gelin demişlerdi şuan için yapacak birşey yok takip edicez dediler büyümemesi için