NeclaLeylaCeydaOhnealaneala İnstgrm hesabını herkese gizli yapma diye bir şey var mı? Yani arama yerince yazınca hiç bir şekilde bulunmak istemiyorum mesela?
sezer2022 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala dondursan bile bi süre etiket falan yapılıyor,, hem aktif kullanayım hemde kimse beni görmesin nasıl olacak 🙈
ayseyvz NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ben Instagram hesabını silmeye çalışırken öyle bir şey görmüştüm kimseyi görünmek istemiyorum gibisinden bir yazı görmüştüm bir bakın isterseniz bizim bir akraba takip ettikleri ve edilenler tarafından görünüyor ama diğer kişiler tarafından arama yerine yazıldığında çıkmıyor mesela bence böyle bir şey vardır
binnur64 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala benim bildiğğim açtıktan sonra tekrar hemen geri donduramıyosun da hesabınızın bulunmasını istemiyosanız eğer fotoğraf falan paylaştıysanız hepsini arşivleyin sonra da isminizi değiştirin, gksndksmdmsm böyle saçma bi şey de yapabilirsiniz ama unutmayın
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ayseyvz evet bende öyle bişey var sanki diye hatırlıyorum, teşekkürler bi araştrıyim.