bisenakillisinzaten Yenidoğan bebek neden uykuya dalamaz? 6 saattir ayakta. Doyuyor, altı temiz, karnı tok, gazını çıkarıyorum. Gaz olmadığından da eminim ama bı türlü dalamiyor. Meme veriyorum arandığı için ama memeye gelince ağlamaya başlıyor.
merice bisenakillisinzaten belki süt yeterince gelmiyodur benimde 10 günlük bebeğim ilk zamanlar memede duruyo içiyomsüt falan sanıyodum sonra sağınca farkettim ki sütüm gelmiyomuş öyle doyuracak kadar kilo kaybı fazla olunca farkettik
bisenakillisinzaten merice aslında benimde aklıma geldi. Yumuşayınca ağlamaya başlıyormuş gibi ama diğer memeye alınca da ağlıyor anlamadim.valla
tubasd bisenakillisinzaten 6 saattir uyumuyormu ağlıyormu Çok bir seçenek yok ya açtır ya gazdır açlıktan eminseniz gaza odaklanin
bisenakillisinzaten tubasd ağlamıyor. Gaz olmadığından da eminim ya çünkü karnı yumuşak rahat görünüyor yani
hobby_catolog_hk bisenakillisinzaten aranıyorsa karnı actır. Ben ilk hafta emziriyorum sanmıştım ama bebek boş memenin ucunu yiyormuş sadece. Doğal olarak ememiyordu. Ben emiyor sanmıştım. Bebeğin iki dudağı dışa doğru olmalı doğru pozisyonda emdiğinden emin olun. Yardım edecek biri varsa ebe hemşire vs cagırın derim. Bilen biri yardım etsin ben emzirme konusunda cok zorlanmıştım
tubasd bisenakillisinzaten biraz kucağınıza yaylanarak gezdirin gevsesin mayissin sonra uzandirip pis pis yapın ya as yavaş sırtına daha rahat dalar inşaallah